Video Lifestyle

6 apps waar je straks niet meer zonder kunt

1

Onze handen lijken soms wel vastgeplakt aan onze telefoon. Zodra de wekker gaat (via de telefoon) checken we meteen even Facebook, Snapchat en Instagram om te zien wat onze vrienden allemaal hebben meegemaakt terwijl wij sliepen. In de bus checken we nog even snel of onze trein geen vertraging heeft terwijl we luisteren naar ons favoriete nummer op Spotify. Maar zonder welke apps kunnen we nu écht niet...?

Klik hier als je de video niet kunt zien

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze video's? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal! Dit is helemaal gratis. Abonneren doe je hier.Lees ook:

*Deze video is opgenomen in Hotel de Hallen

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 2 jaar geleden lol

    Het zou fijn zijn als jullie bij de titel zetten dat het een video van jullie is. Ik denk namelijk telkens dat het een leuke tekst is, en dan is het video. Niet dat mij dat heel erg uitmaakt,maar het zou wel fijn zijn...... Ik throw nu geen shade ofzo, maar ik bekijk jullie filmpjes ook altijd al op youtube, en om dan ook weer hierop het filmpje te promoten, is voor mensen die zoals ik, jullie via yt bekijken, wel een beetje onnozel. Verder leuke video. x

  1. 1