Lifestyle

Dit zijn de reden waarom je telefoon steeds uitvalt bij 40%

5

Argh! Ben je net onderweg valt je telefoon uit... Maar hallo, je had nog 40% batterij. Hoe moet je nu op de plaats van bestemming komen, zonder Google Maps? En ehh, dan moet je nog maar hopen dat je überhaupt op bij het goede station uitstapt zonder onze geliefde NS-app. Wij hebben onderzocht hoe dit toch eigenlijk komt én wat je eraan doet!

1. Je omgeving is te warm of te koud
Opeens gaat je telefoon van 100% naar 80% naar 40% in recordtempo en vervolgens valt hij zomaar uit! Nouja zeg... Hoe kan dat nou?! Vervolgens doe je 'm aan de lader en zie je dat je nog gewoon 40% had. Zie je nou wel! Grote kans dat jij je in een omgeving begaf waar het enorm koud is! Dit ligt volledig aan de batterij van je telefoon. Bij (extreem) warme of koude temperaturen loopt de batterij namelijk veel sneller leeg. Het percentage op je scherm klopt dus niet helemaal, want je telefoon houdt geen rekening met temperatuurverschil. Een mooi telefoonhoesje zou hierbij een handje helpen!2. Je laadt je telefoon niet goed op
Ben jij ook het type dat een telefoon al aan de lader gooit wanneer hij nog maar half leeg is? Wij zijn ook schuldig... Oeps! Het is verstandig om op zijn minst één keer per week je telefoon helemaal leeg te laten lopen én helemaal op te laden. Haal 'm erg vervolgens ook af als hij vol is en laat hem niet uren aan de oplader hangen.

3. Je gebruikt de verkeerde oplader
'Niet-officiële'-opladers zijn slecht voor je telefoon. Pak vanaf nu altijd de bijgeleverde oplader en niet die mooie roze lader van twee meter. Ziet er natuurlijk wel super fancy uit, maar deze 'fake' kabels zijn slecht voor je telefoon en brengen schade aan je geliefde telefoon.

Lees ook:

Bron, bron

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

5 reacties

 • 1 jaar geleden kuzzz

  ja heb ik de laatste tijd super vaak! Erg irritant, want een iphone kun je maar beperkt aantal keren helemaal opnieuw opstarten.

 • 1 jaar geleden CampoVerde

  Het is juist helemaaal niet goed om je telefoon helemaal leeg te laten lopen. Je kan hem het best opladen als ie tussen de 30% en 50% zit. Tegenwoordig kunnen de lithium batterijen er tegen om een nacht aan de oplader te hangen omdat het opladen gewoon stopt als de batterij vol is. Wel even de info checken die je post

 • 1 jaar geleden always

  Dit heb ik werkelijk waar nog nooit gehad.

  Ben benieuwd of jullie dit zelf ook hebben en of jullie dan echt zo wanhopig jullie NS app missen.......

 • 1 jaar geleden Serena

  'Dit zijn de reden'

  Nederlands is ook best moeilijk...

 • 1 jaar geleden elkefx

  Dit heb ik echt altijd... bij 40% uit gevallen..

 1. 1