Snapchat introduceert handige functie die afrekent met grote struggle

Lifestyle door Emma

Welk type ben jij: iemand die slechts een paar mensen volgt op Snapchat of iemand die het juist leuk vindt om veel verhalen te bekijken? Als je het laatste type bent dan heb je vast ook de struggle dat je niemand kan vinden. Ugh, zo onoverzichtelijk! Gelukkig heeft Snapchat wat aan deze struggle gedaan...

Snapchat is niet bepaald de eh... makkelijkste app die er bestaat. Jouw moeder weet vast niet wat ze met Snapchat aan moet als je haar de app liet gebruiken. Het is vrij onoverzichtelijk en als je iemand zoekt in jouw lijst met mensen die je volgt dan ben je lang bezig. Maar dat is nu verleden tijd. 

Er is nu eindelijk een zoekbalk! Je vindt deze langverwachte balk bovenaan de app. Door op deze balk te klikken kun je makkelijk berichten sturen naar je stories, vrienden, vriendengroepen en andere contacten. Het is ook een handige tool om mensen te vinden die je nog niet hebt toegevoegd. Zien hoe je de nieuwe zoekbalk gebruikt? Bekijk de video hieronder: 

Dit is niet de enige verandering die de app doorvoert. Bitmoji krijgt een grotere rol binnen Snapchat. Zo kun je jouw Bitmoji nu als profielfoto instellen. 

Lees ook:

Beeld: Snapchat | Bron