Fashion

7 onverwachte garderobe essentials die een aanvulling zijn op jouw kledingkast

We weten inmiddels allemaal welke basics absoluut niet in onze garderobe mogen ontbreken. Maar er zijn ook nog garderobe essentials die buiten de standaard basics om de moeite zijn om in te investeren. Het zijn essentials waarvan we allemaal niet wisten dat we deze nodig hadden, maar een goede aanvulling zijn op basics die we al in de kast hebben liggen. 

Garderobe essentials

Garderobe essentials: opvallende sokken 
Opvallende sokken zijn perfect in combinatie met de cropped jeans of zelfs onder een jurkje. Op deze manier houd je jouw enkels warm als het wat kouder is. Schaf een paar aan met een opvallend printje, want dit maakt je outfit toch net iets leuker.

 

Garderobe essentials: flared broeken
De flared broeken worden al gedragen sinds de jaren ’70 en nog steeds is het model erg populair. Al een paar jaar zien we dat deze broeken weer veel gedragen wordt en wij begrijpen wel waarom. Het maakt de benen extreem lang en accentueert de rondingen.

 

Garderobe essentials: dierenprint 
Dierenprintjes doen het vrijwel altijd goed. Sommige meiden vinden dit vrij heftig, maar dat hoeft niet altijd. Kies bijvoorbeeld een mooie top met een subtiele panterprint en maak het af met een basic jeans of juist een neutrale trui met een zebraprintje op jouw broek.

Benieuwd welke dierenprint het beste bij jou past? Doe hier de quiz.

 

Garderobe essentials: trainingsbroek
Omdat we nu veel thuiszitten en sowieso soms even lekker willen chillen, is een trainingsbroek een must. Trek deze aan tijdens het sporten of als je lekker thuis op de bank zit te releaxen. Koop een trainingsbroek die er mooi uitziet, zodat je er dus ook mee naar buiten kan. 

 

Garderobe essentials: sweater
Een sweater moeten we allemaal hebben. Dit houdt je namelijk heerlijk warm in de winter en ook tijdens een chill dagje. Dit item kun je oneindig combineren en je hebt altijd een heerlijke comfy look. 

 

Garderobe essentials: boots
Deze schoenen maken je outfit altijd iets stoerder. Daarnaast zijn ze meestal heerlijk warm en loop je er tegelijkertijd he-le-maal fashionable bij. Je kunt ze combineren met een jurkje, of met een stoere baggy jeans

 

Garderobe essentials: haarband
Een geweldige toevoeging aan je outfit, waardoor het soms een totaal andere draai krijgt of juist compleet maakt. Ook is het super fijn om alle haren uit je gezicht te houden. Je hebt ze met pareltjes, printjes en natuurlijk ook basic varianten. 

 

Beeld: Unsplash

Must reads 👀