Lifestyle

9 tips waardoor zelfs de verschrikkelijkste dag ooit weer leuk wordt

De trein rijdt nét voor je neus weg, vervolgens gaat het regenen waardoor jij de hele dag met een bad hair day rondloopt en alsof je dag nog niet erger kon stap je met je splinternieuwe schoenen in de hondenpoep. Yak! Soms zit het gewoon allemaal even tegen en hopen we dat de dag zo snel mogelijk voorbij is. Gelukkig is er voor elk probleem een oplossing en verander jij met deze tips je rotdag toch nog in iets leuks.

1. Bel je bff
En gooi alles eruit. Lucht je hart. Vertel haar alles wat je dwars zit en als ze echt een goede vriendin is stelt ze je gerust en voel je je al een stuk beter na een uur bellen met je beste vriendin.

2. Neem een lekkere kop thee
Pak het lekkerste koekje uit de trommel en ga met een dekentje op de bank liggen. Leuke serie aan en bingewatchen maar! Gewoon even een rustmomentje voor jezelf. Speciaal voor deze momenten introduceert Pickwick vier nieuwe theevarianten: Pickwick Even Bijkomen, Even Opfleuren, Even Verwennen en Even Opwarmen. Er past er altijd één bij jouw moment van de dag.

3. Kijk een film waar je vrolijk van wordt
Dus geen heftige thriller of enge horrorfilm, gewoon een romantische komedie of een van je lievelingsfilms. Disneyfilms doen het ook altijd goed.

4. Of kijk ongegeneerd bloopers van je favoriete film
Wedden dat er een glimlach op je gezicht verschijnt? Dit zorgt er toch stiekem voor dat jij je weer een stukje beter voelt.

5. Ga naar buiten voor wat frisse lucht
Maak een wandeling met de hond of ga gewoon een blokje om. Even gedachten op nul en de frisse lucht inademen.

6. Knuffel met iemand
Of het nou je moeder, je beste vriendin of je huisdier is. Soms is het gewoon fijn om even iemand vast te houden om je rotgevoel te laten verdwijnen.

7. Ga sporten
Misschien is dit wel het laatste waar je aan denkt tijdens je pechdag, maar geloof ons, het werkt echt! Trek die sportschoenen aan en hup, naar de sportschool. Je hoeft even niet na te denken en krijgt er nieuwe energie van.

8. Doe een powernap
Voor de luie ladies onder ons, doe even een powernapje. Ga geen uren in je bed liggen, maar een powernapje van ongeveer twintig minuutjes doet wonderen.

9. Denk aan de toekomst
Iedereen roept misschien altijd ‘Leef in het nu!’, maar als je een rotdag dan hebt, dan heb je daar gewoon geen zin in. Denk daarom gewoon aan de toekomst! Heb je vakantieplannen of iets anders leuks in het vooruitzicht? Denk daar dan aan!

Lees ook:

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Pickwick

Must reads 👀