Lifestyle

Hitkrant heeft groot nieuws en jij wilt het weten

Als je van muziek en celebs houdt dan kom je al snel bij Hitkrant uit. Posters, foto’s, interviews, artikelen over sterren… Hitkrant is al sinds 1977 razend populair onder jongeren. Ben jij ook fan van Hitkrant? Ga er dan maar even voor zitten, want Hitkrant heeft heel groot nieuws. Over een tijdje zal Hitkrant niet meer hetzelfde zijn… 

Misschien heb je het nieuws al gehoord. De tweewekelijkse Hitkrant stopt ermee. Het doek valt voor het tijdschrift. Vanaf 28 maart ligt het tijdschrift niet meer in de winkel. Maar er is nog groter nieuws! Hitkrant verdwijnt niet voorgoed uit jouw leven, integendeel. Het merk bestaat 40 jaar en dat vieren ze op een heel speciale manier. 

Hitkrant komt met een nieuwe site én app! Vanaf nu kun je helemaal gratis de hotste gossip en de leukste nieuwtjes volgen op de vernieuwde Hitkrant.nl. Elke dag kun je de leukste nieuwtjes, hotste gossip, video’s en heel veel fun stuff rond jouw favo celebs lezen. En helemaal gaaf: voortaan kun je via Hitkrant.nl bepalen wie jij op de poster wilt hebben! Neem dus zeker snel een kijkje op de gloednieuwe site en download de nieuwe app. 

Mocht je het tijdschrift missen, niet getreurd. Er ligt 6 keer per jaar een special in de winkel met extra veel posters! 

Lees ook: