Food

OMG: Deze KitKat Brownie met maar 2 ingrediënten wil je thuis maken

Op de Girlscene redactie denken wij tijdens het ontbijt al aan de lunch. Hebben we net onze lunch opgegeten? Dan is het alweer tijd om na te denken over het avondeten. Het is wel duidelijk, wij zijn gek op eten en nieuwe recepten proberen en delen de lekkerste, goedkoopste of meest vreemde recepten graag met jullie. Omdat we af en toe best mogen cheaten, hebben wij vandaag een KitKat brownie gemaakt en hij was ge-wel-dig.

Dit heb je nodig:

En om maar gelijk met het goede nieuws te beginnen. Je hebt maar twee ingrediënten nodig! Oké, en 125 milliliter water...


1. Voeg 125 milliliter toen aan de browniemix. Ik gebruikte deze van de Albert Heijn.


2. Meng het met de mixen tot browniebeslag.


3. Schenk nu de helft van het beslag in de bijgeleverde brownievorm.


4. Verdeel de KitKat's over het mengsel, totdat er geen ruimte meer over is. Hoe meer KitKat, hoe beter.


5. Schenk nu het andere deel van het mengsel over de koekjes en verplaats het naar de oven. Hij mag nu voor 40 minuten op 180 graden in de oven.


6. Smelt nu de bijgeleverde witte chocolade om de brownie nog even net iets specialer te maken. (En iets meer calorieën toe te voegen...)


Heb je nog KitKat over? Dan is dit ideaal ter decoratie voor de bovenkant. Ahhh dit wil je toch meteen opeten? Perfect voor een feestje of gewoon een me time cheat-avondje op de bank.

Lees ook:

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved