Dit zijn de leukste celebrity baby's van 2016

Celebs door Roos S

Op de foto blijven baby's toch wel de schattigste wezens die er zijn. Zeker als ze super knappe ouders hebben. Ja, we moeten het toegeven: één van onze grootste guilty pleasures is de social media accounts afstruinen van beroemde ouders. Hun kinderen zijn ook gewoon zo schattig! Hier een lijst met celebs die afgelopen jaar een kindje kregen.

De beroemdste en knapste ouders van de wereld: celebs die afgelopen jaar een kind kregen. Voor sommigen was het al de zoveelste en voor anderen was het de eerste spruit. 

JWoww en Roger Mathews
De Jersey Shore-ster en haar man kregen dit jaar hun tweede kind: een zoontje genaamd Greyson Valor. 

John Legend en Chrissy Teigen
Zanger John Legend en model Chrissy Teigen zijn sinds 2013 getrouwd, maar wilden nog even wachten met een gezinnetje stichten. Afgelopen jaar was het dan wel zover: het stel verwelkomde hun dochter Luna. 

Kelly Clarkson en Brandon Blackstock
Zangeres Kelly Clarkson en talentmanager Brandon Blackston kregen afgelopen jaar hun tweede kind. Een zoontje genaamd Remy. 

Rob Kardashian en Blac Chyna
Een jaar aan baby's kan niet zonder een toevoeging aan de Kardashian familie natuurlijk! Dit keer was Rob Kardashian aan de beurt. Hij en zijn verloofde, model Blac Chyna, kregen aan het eind van het jaar een dochter genaamd Dream.  


Blake Lively en Ryan Reynolds
Natuurlijk weten we allemaal al lang dat Blake en Ryan ook dit jaar een kindje kregen. Een tweede dochter genaamd Ines. Maar het kan nooit kwaad om dit super schattige gezinnetje nog eens te bewonderen. 

Olivia Wilde en Jason Sudeikis
Actrice Olivia Wilde en komedian Jason Sudeikis kregen dit jaar ook hun tweede kind. Dit keer een dochter die ze Daisy Josephine noemden. 

Jena Malone en Ethan DeLorenzo
Actrice Jena Malone (Johanna Mason in de Hunger Games films) en fotograaf Ethan DeLorenzo verwelkomden zoonlief Ode Mountain. Dit is het eerste kindje voor het koppel. 

Audrina Patridge en Corey Bohan
The Hills-ster Audrina Patridge en haar on-and-off vriend Corey Bohan lijken er dit keer echt voor te gaan. Audrina beviel dit jaar van hun dochtertje Kirra Max en een paar maanden later trouwden de twee. 

Adam Levine en Behati Prinsloo
Maroon 5 frontman Adam Levine en Victoria's Secret-model Behati Prinsloo kregen dit jaar ook hun eerste kind: een dochtertje. 

Megan Fox en Brian Austin Green
Acteurs Megan Fox en Brian Austin Green kregen afgelopen jaar alweer hun derde kindje in hun drukke gezinnetje. Ook weer een zoontje. 

Louis Tomlinson en Briana Jungwirth 
En tot slot mogen we natuurlijk One Direction-ster Louis Tomlinson en Briana Jungwirth niet vergeten! De zanger heeft het een hectisch jaar achter de rug op het gebied van familie en als klapper op de vuurpijl werd hij ook nog eens vader in 2016. Zijn zoontje heet Freddie Tomlinson.

Lees ook: 

Bron

Beeld: Getty Images