News

Man spendeert €10.000 per jaar aan botox en het ziet er niet uit

Het is de vraag of Jonny ‘Ken Doll’ Dylan zich liet inspireren door de Kardashians om van zijn uiterlijk zijn werk te maken, maar hij lijkt er in ieder geval compleet in door te slaan. Botox, fillers en make-up: Jonny krijgt er geen genoeg van. Onder het mom ‘hoe meer plastic ik lijk, hoe beter’ is hij zijn uiterlijk compleet aan het ruïneren. Kijk maar mee…

Natuurlijk is iemand vrij om te doen en laten wat hij wil, maar aan Jonny lijkt niets meer natuurlijk te zijn. De Canadees noemt zichzelf een levende Ken-pop en maakt regelmatig een afspraak voor botox en fillers. En met regelmatig bedoelen we dat hij omgerekend zo’n €10.000 per jaar uitgeeft om plastic fantastic te blijven.

Het is de vraag of je zo’n persoon moet tegenhouden, al lijkt Jonny daar niet gediend van te zijn. Niets weerhoudt hem ervan om faker dan fake te worden, zelfs niet als een dokter hem waarschuwt. Zijn droom is om er compleet nep uit te zien en om die droom uit te laten komen wil de 27-jarige Jonny dus nóg meer aan zichzelf doen. Op het wensenlijstje staat onder andere grotere lippen en een neuscorrectie. “Niets houdt me tegen om eruit te zien als een Ken-pop. Ik doe er alles aan om dat te bereiken.”

Zijn before foto’s zet hij uiteraard niet op zijn social media, maar die kun je wel hier bekijken.

Watch on YouTube

Lees ook:

Beeld: iStock