16 & Pregnant-ster betrokken bij een tragisch ongeval

News door Emma

Onlangs werd het vreselijke nieuws bekend dat 16 & Pregnant-ster Valerie Fairman onverwacht was overleden, maar er is nog een ster in nood. De tienermoeder is betrokken bij een tragisch ongeluk en het ziet er niet goed uit. Hier lees je alle details over dit drama.

In 2012 maakten we in het vierde seizoen kennis met Myranda Trevino Kennemer en Eric Kennemer. Ondanks hun jonge leeftijd heeft het stel hun leven op de rit en zijn ze gelukkig met hun twee dochters. Maar het noodlot sloeg toe op 7 januari. Eric kreeg een ernstig auto-ongeluk. 

De man van de tienermoeder ligt nog steeds in kritieke toestand in het ziekenhuis van Houston. Terwijl Eric vecht voor zijn leven, probeert Myranda zo goed mogelijk voor hun dochters te zorgen. Erics moeder is in de naam van Myranda een crowdfundingactie gestart. "Hij heeft een lange weg te gaan en zal de komende tijd niet kunnen werken," schrijft ze op de pagina. "Alle donaties gaan naar medische rekeningen, reizen en dagelijkse behoeften. Elk bedrag is een zegen."  

Lees ook: