Goed nieuws: dit is het moment om een tripje naar Londen te boeken

News door Redactie

De rode telefooncellen, de indrukwekkende Big Ben en natuurlijk de beste winkelstraten van Europa. Heb jij binnenkort een weekendje vrij? Boek dan vooral een tripje naar Londen. Nú is het moment om te gaan. Dit is namelijk het allerbeste excuus om naar een van de leukste steden ter wereld te gaan. 

Iedereen weet dat je waanzinnig kan shoppen in Londen. Nu al helemaal, want de koers van de Britse pond is wéér gezakt. Dit betekent voor ons dat de pond minder waard is en we dus veel voordeliger kunnen shoppen. Hoera!

De daling van de pond is te danken aan de uitspraken van de Britse premier over 'een volledige Brexit'. De pond is nu naar het laagste niveau gezakt sinds vorig jaar oktober. Voor de Britten niet per se goed nieuws, maar voor shopgrage toeristen zoals wij wel.

Het is nu namelijk een stuk goedkoper om te dineren in het schattige Notting Hill en de winkels leeg te kopen in Oxford Street. Eerst kreeg je voor een pond €1,34 en dat is nu nog maar €1,16. Daarom is dit hét moment om een tripje naar Londen te boeken!

Lees ook:

Bron | Beeld: iStock