Lifestyle

Dit is de échte betekenis achter zijn WhatsApp-bericht

6

Mannen houden van voetbal, vrouwen van shoppen. Mannen drinken bier, vrouwen drinken wijn. Mannen komen van Mars en vrouwen komen van Venus. Er zijn daarom een aantal dingen waardoor wij elkaar af en toe gewoon niet helemaal begrijpen. Zo ook zijn WhatsApp-gedrag. Wij hebben vandaag alvast een paar berichtjes voor je ontcijferd.

'Hi'
Hij bedoelt: Ik zag een foto van je op Instagram, Snapchat of Facebook en was even vergeten hoe mooi ik je ook alweer vond. Dus vandaag probeer ik weer een gesprek met je aan te knopen.

'Sorry ik heb je berichtje niet gezien'
Hij bedoelt: Ik heb het ontvangen, geopend en gelezen, maar gewoon niet gereageerd. Ik heb gewoon geen zin meer om met je te praten, maar probeer dit om subtiele wijze te laten merken.


'Ik ben de laatste tijd echt super druk'
Hij bedoelt: Eigenlijk voer ik helemaal niks uit de hele dag, maar ben ik nog naar een goed excuus aan het zoeken om je te negeren. Ik heb op dit moment geen tijd voor je, of beter gezegd: Ik ben eigenlijk gewoon niet geïnteresseerd in je.

'Wat heb jij gedaan dit weekend?'
Hij bedoelt: Ik heb afgelopen weekend te veel gedronken en daarom stuurde ik je een berichtje. Ik wil gewoon even checken of je inmiddels al een vriendje hebt, anders wil ik volgend weekend graag iets met jou doen.

'Hoi, hoe gaat het?'
Hij bedoelt: Ik weet dat je mij eigenlijk niet leuk vindt, maar ik heb een shotje te veel op en dacht, laat ik het gewoon nog eens proberen. Want hé, ik hoorde dat jij sinds kort óók weer single bent. Zie jij wat ik zie?

Lees ook:

Bron

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved