News

Moeder woest op Lush door bizarre instructies op verpakking

Maakt niet uit aan wie je een cadeautje geeft, Lush is altijd goed. Dat dacht moeder Lesley Hughes ook. Zij vond het perfecte kerstcadeau voor haar 12-jarige dochter Jennifer bij Lush: een showergel met glitter. Maar toen haar dochter de instructies las, bleek het verre van het perfecte kerstcadeau te zijn... 

De Britse moeder is woest op Lush. Zij claimt dat Lush haar jonge dochter aanmoedigt om seks te hebben. Dat komt allemaal door de instructies die achterop het flesje staan: 

How to use
Als je het echt niet weet, dan stellen wij voor om iemand die je echt leuk vindt bij jou onder de douche uit te nodigen om het voor te doen. 

Lesley claimt dat het winkelpersoneel de showergel met glitter heeft aangeprezen als 'het perfecte cadeau voor 12-jarigen'. De moeder nam het advies van de verkoopster aan en kocht de showergel. Het leek inderdaad een goed cadeau, totdat haar dochter haar onschuldig vroeg waarom ze iemand bij haar in de douche moest uitnodigen om de showergel te gebruiken.

"Ik heb veel geld uitgegeven aan Lush. We zijn dol op hun producten en het concept, Jennifer heeft veel producten voor kerst gekregen," zegt Lesley tegen de Britse Metro. "Jennifer heeft een gevoelige huid en daarom vroeg ik haar om de verpakking te checken. Toen stelde ze die vraag. Ze begreep echt niet waarom ze iemand in de douche moest uitnodigen." De moeder hoopt dat Lush de verpakking verandert. Een woordvoerder van Lush heeft gereageerd op Lesleys verhaal. "We nemen onze producten serieus, maar onszelf niet zo en zien overal de humor van in. Onze humor is erg Brits. Het is nooit onze intentie geweest om mensen te kwetsen, maar zoals humor werkt vindt niet iedereen het grappig."

Lees ook:

Bron

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved