Nu al bekend: dit worden de populairste namen van 2017

Lifestyle door Maudy

We hebben amper 2016 uitgezwaaid of we ze zijn alweer druk bezig met de eerste lijstjes van 2017. Zo is er nu al bekend wat de populairste namen van 2017 worden! Bekende Nederlanders zetten de trend met stoere unisex namen zoals Bobby, Posy en River. Ook zien we dit jaar de naam Max veel voorbijkomen. Krijg jij binnenkort uitbreiding in de familie? Denk dan maar eens na over de volgende namen...

In 2017 zien we vooral veel stoere namen die zowel geschikt zijn voor jongens én meisjes. Lekker unisex dus. Dit is vooral te danken aan hunk Arie Boomsma die zijn dochtertje de naam Bobby gaf. Ook zien we in 2017 de naam Max veel voorbijkomen. Dit komt natuurlijk door het grote succes dat autocoureur Max Verstappen heeft.

Ook televisie speelt een grote rol. Zo gaan we de naam Maan (The Voice of Holland) en Teddy (GTST) steeds vaker zien. Meisjesnamen die eindigen met een ‘a’ blijven ook populair dit jaar. Bij jongens doen namen met één lettergreep het vooral goed en zien we veel namen die eindigen met een ‘x’. Waarschijnlijk is deze trend te danken aan het zoontje van Yolanthe en Wesley: Xess Xava.

Benieuwd welke namen dit jaar écht populair zijn? Bekijk dan de top 5.


Beyoncé & Blue Ivy

TOP 5 JONGENS
1. Sem
2. Noah
3. Finn
4. Milan
5. Luuk

TOP 5 MEISJES
1. Lauren
2. Emma
3. Julia
4. Mila
5. Sophie

Lees ook:

Bron, bron

Beeld: gettyimages