Win: 2x2 manicure bij de Sally Hansen Pop-up Nail Salon

Winnen door Emma

[AFGELOPEN] Het is een must dat je handen en nagels mooi verzorgd zijn voor welke gelegenheid dan ook. In de winter hebben je nagels het zwaar te verduren, daarom is het goed om ze extra goed te verzorgen. En hoe kan dat nou beter dan met een superdeluxe manicure! Sally Hansen, een van onze favoriete nagellakmerken, opent in januari een pop-up nail salon. Wil jij - samen met je moeder, nichtje of vriendin - een manicure en jullie nagels voorzien van een van de Color Therapy-kleuren? Doe snel mee aan de winactie.

Hoe fijn is het als je nagels helemaal klaar zijn voor de winter? Gun jezelf en een geliefde een verwenmomentje en doe mee aan de winactie. Girlscene mag namelijk 2x2 manicures in de pop-up nail salon van Sally Hansen weggeven. Deze pop-up salon opent van donderdag 26 januari tot en met zaterdag 28 januari haar deuren in Amsterdam. Je nagels worden compleet verzorgd en voorzien van een kleurtje dat je uiteraard zelf mag uitkiezen. 

Je nagels worden gelakt met Sally Hansen Color Therapy: een nagellak, een Top Coat én een Nail & Cuticle Oil in een. Het fijne van deze nieuwe nagellak is dat ze verkrijgbaar zijn in veel verschillende kleuren, maar je nagels ook verzorgen. Je hebt dus geen gedoe meer met vijf verschillende producten en bent dus ook veel sneller klaar. De Color Therapy nagellak geeft ultieme kleur die tijdens het dragen de nagels verzorgt en die alles doet wat nodig is om de nagels te herstellen zonder afbreuk te doen aan een stralende kleur.

Het leukste van alles: aan het einde van de manicure krijg je een setje naar keuze mee, zodat je jouw nagels thuis ook van de Sally Hansen Color Therapy kleuren kan voorzien! 

Wat moet je doen om kans te maken?
♥ Beantwoord de vraag (NIET in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder "win"). Laat daar ook je adresgegevens + je e-mailadres achter!
♥ Volg Girlscene op Facebook en Instagram

Met wie wil jij een manicure doen en waarom? (naam + adresgegevens)

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.