Beauty

7 beautytrends die we absoluut niet meer in 2017 willen zien

5

In 2016 zagen we veel verschillende beautytrends voorbij komen. Van extreem omlijnde lippen tot aan heftige contouring. We blikken terug op de beautytrends die het meest opvielen, maar die we in het nieuwe jaar absoluut niet willen terugzien. Lees snel mee als je benieuwd bent naar welke dit zijn...

1. De 'Instagram brow'
Je herkent de 'Instagram brow' vast wel. We zagen het in 2016 iets te vaak langskomen. Deze wenkbrauw is super langwerpig, iets té getekend en loopt over naar een intens donkere kleur. De make-up artist van Kim Kardashian maakt duidelijk dat deze wenkbrauwtrend over moet zijn in het nieuwe jaar. Hij zegt dat je wenkbrauwen er beter zacht en natuurlijk uit kunnen zien.


2. Heftige contouring
Deze trend is gestart door de enige echte Kim Kardashian. Het is een make-up trend die erg geliefd is bij veel meiden, maar het afgelopen jaar zagen we dat contouring een beetje uit de hand liep. Contouring werd niet alleen in het gezicht toegepast, maar ook rond de borsten, kont en zelfs tenen... Dat gaat toch wel een beetje te ver als je het ons vraagt.

3. Extreem omlijnde lippen 
Dankzij de jongste Jenner-Kardashian telg hebben we lipliner opnieuw uitgevonden. Dat Kylie haar lippen niet alleen met lipliner voller laat lijken, is geen geheim meer. Ondanks dat ze wat hulp heeft gehad met haar volle lippen, zijn we allemaal lipliner gaan gebruiken om hetzelfde effect te creëren. Maar ook dit liep een beetje uit de hand, aangezien we vaak extreem omlijnde lippen op social media tegengekomen zijn. Dat je met lipliner een beetje over de rand heen tekent is normaal, maar sommige gingen hier net iets te ver mee. Hopelijk zien we de extreme variant in ieder geval niet meer terug dit jaar...

4. Neppe sproeten
Je hebt sproeten of je hebt ze niet... Sommige meiden blijken het toch erg jammer te vinden om geen sproeten te hebben en creëren eigen sproeten met make-up. Dit is heel gemakkelijk, maar als we eerlijk moeten zijn is het een beetje gek om sproeten te faken. We hopen dat deze trend in 2016 blijft hangen. 


5. Regenboog highlighter
De regenboog highlighter is je vast niet ontgaan. Dit was op Instagram een grote trend. We zagen deze dan ook veel voorbij komen. Het is zeker een mooie highlighter om te zien, maar we vragen ons af of deze highlighter ook geschikt is om daadwerkelijk in je make-up looks te gebruiken... 

6. Faux fur nagels
De faux fur op nagels zijn een echte eyecatcher. Je houdt er van of je houdt er niet van, maar als je het ons vraagt is dit toch een tikkeltje gewaagd en staat het toch een beetje vreemd.  

7. De unicorn haarstyle
Dat we van unicorns houden is geen geheim meer. Het afgelopen jaar zagen we dan ook veel unicorn-gerelateerde trends voorbij komen. De unicorn hairdo viel hierbij heel erg op en we moeten zeggen dat het uhm... apart is.

Lees ook:

Bron

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved