News

Gossip Girl(scene) week 52

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Gigi en Bella Hadid showen hun rapskills, Kardashian-lid opgenomen in het ziekenhuis, deze actrice heeft dit jaar het meest verdiend en bevestigen Drake en Jennifer Lopez dat ze een setje zijn met déze foto?

Ze paraderen over de catwalk alsof ze dat nooit anders hebben gedaan, zijn grote social media-sterren en daten de heetste mannen uit Hollywood. Is er dan niets dat Gigi en Bella Hadid niet kunnen? Wie had gedacht dat de zusjes ook nog kunnen rappen! Hun skills werden op de proef gesteld voor de Victoria's Secret Show. Of het nou heel mooi is is een ander verhaal, maar ze kunnen wél rappen!

Nog een dag en dan is het 2016 ten einde. Tijd voor de sterren om de financiën op te maken. Voor ons is het misschien niet zo leuk om ons banksaldo te zien (had je die jurk maar niet gekocht...), maar al die nulletjes maken het voor Hollywood-celebs een stuk leuker. Het salarisstrookje van acteurs en actrices blijft ons ook niet onopgemerkt en er is zoals elk jaar weer een lijst gemaakt van sterren die het meest hebben verdiend. Degene die dit jaar het meeste geld in het laatje heeft gebracht is een vrouw. Scarlett Johansson staat op nummer 1! Zij heeft maar liefst $1,2 miljard opgebracht. Daarna volgen Chris Evans, Robert Downey Jr. ($1,15 miljard), Margot Robbie ($1,1 miljard) en Amy Adams ($1,04 miljard). Will Smith sluit de rij met $775 miljoen.

Kanye West en Kim Kardashian zijn sinds haar overval in Parijs en zijn ziekenhuisopname van de showbizz-radar verdwenen. Naar verluidt gaat het inmiddels een stukje beter met het stel. Kanye en Kim gaven zelfs een teken van leven op social media! De zanger deelde een foto van zijn gezin met kerst. Het is ook weer voor het eerst in tijden dat we North en Saint hebben gezien. Wauw, wat is Saint gegroeid!

Het grootste nieuws van deze week: Drake en Jennifer Lopez. De geruchten over een romance tussen de twee deden al een tijdje de ronde en toen plaatste Jenny from the block ineens de bovenstaande foto. Dat zegt meer dan genoeg! Toch? Mmm... Drake en Jennifer blijven een mysterie, want de zangeres zet er geen bijschrift bij. Zucht. Saillant detail: Rihanna (aka 'the ex') heeft Jennifer ontvolgd...

Op de valreep nog een Kardashian-drama. Blac Chyna en Kris Jenner haastten zich deze week naar de spoedeisende hulp van het West Hills Medical Center bij Los Angeles vanwege een "medisch noodgeval". Rob Kardashian meldde zich voor controle bij het ziekenhuis omdat zijn diabetes opspeelde. Het bleek foute boel te zijn en hij moest blijven. De schrik zat er goed in bij de familie, omdat hij vorig jaar in een coma was geraakt als gevolg van zijn diabetes. Gelukkig werd Rob de volgende dag weer ontslagen uit het ziekenhuis en mag hij nu thuis rustig aan doen.

Until next week,
XOXO Girlscene

Bronbron, bron, bron

Lees ook: 

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved