Fashion

Pinterest voorspelt: dit worden de grootste modetrends van 2017

2017 is aangebroken en dat betekent: een nieuw jaar vol met grote trends. Het belooft weer een spectaculair jaar te worden op het gebied van modetrends als we Pinterest moeten geloven. We gaan een aantal dezelfde trends terugzien, maar er worden ook een aantal nieuwe trends toegevoegd. Lees snel verder!

Vintage jeans
De vintage jeans worden in 2017 een ding. Bij vintage winkels scoor je de beste Levi's jeans voor een mooie prijs. Zeker een aanrader om even langs een vintage winkel te gaan dus!


Casual T-shirts
De casual T-shirt is eigenlijk altijd al iets geweest wat niet in je kast mag ontbreken. Maar zorg ervoor dat je T-shirts met opvallende teksten erop in je kast hebt liggen, want die gaan het goed doen in 2017. 


Airport style
De airport style aka de casual style waarbij we alsnog ons best doen om er goed uit te zien, wordt een enorme trend. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee, aangezien het zowel leuk als comfortabel is.


Opvallende mouwen
De opvallende mouwen werden in 2016 al geïntroduceerd, maar in 2017 gaat deze trend gewoon lekker door. Kies voor mooie uitlopende trompetmouwen, deze geven een hele vrouwelijke draai aan je outfit. 


Slip dress
Deze trend heb je ongetwijfeld ook vaker voorbij zien komen het afgelopen jaar en we trekken deze nog lekker door tot 2017. Een casual T-shirt staat erg goed onder deze jurk. Heb je alvast een leuke outfit voor wanneer de lente weer aanbreekt. 


Pins
Jawel, de pins uit de jaren 90 komen terug! Ga er lekker mee los T-shirts, jassen en tassen. Hiermee maak je elk item uniek, door je eigen creaties te maken. 


Hoge colletjes
Hoge colletjes zijn lekker warm voor je nek en het ziet er heel erg leuk uit. Of het nou op een trui of T-shirt zit, het staat vrijwel altijd goed. Dus inslaan die colletjes! 

 

Neutrale tinten
Neutrale tinten zijn het helemaal. Niet alleen Kim K. hoeft deze trend te rocken, want jij kan dit ook. Draag dezelfde neutrale tint boven op elkaar, zoals de afbeelding hierboven. Of combineer verschillende neutrale tinten met elkaar. Je kan het eigenlijk nooit verkeerd doen met deze tinten. 

 

Een foto die is geplaatst door MANGO (@mango) op

 

Earcandy
De armcandy is voorbij, want de earcandy neemt het over! Mix en match alle soorten oorbellen met elkaar. Let er niet op of het heel erg goed bij elkaar matcht, want de truc is juist om zoveel mogelijk verschillende varianten te dragen om jouw oren te laten opvallen. 


Schoenen zonder achterkant
Ja je houdt er van of je houdt er niet van... Maar deze Gucci schoenen zijn een enorme trend in het modewereldje. Misschien iets te gewaagd voor een schooldagje, maar wie weet draag je het een keer op je vrije middag naar de stad. 

 

Een foto die door missmariechloe is geplaatst op


80s style
De 80s style is terug van weggeweest en dat betekent dat de one shoulder top niet mag missen. Laat je blote schouders in 2017 zien, als de warmere dagen er weer aankomen. De mom jeans is ook een klassieker uit de jaren 80 en is ook een aanrader! 


Lees ook:

Bron

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved