8 mensen biechten hun gruwelijkste daad in De Sims op

Lifestyle door Emma

In het echte leven sta je misschien bekend als degene die altijd aardig is tegen iedereen. Maar ook jij hebt een evil side. En dat duiveltje komt naar buiten als je De Sims aan het spelen bent. Geef toe: ook jij hebt weleens trappetjes in het zwembad weggehaald en mensen laten verbranden in hun eigen huis. Toch kan het nog een tikkeltje erger. Deze mensen biechten hun meest sadistische actie in De Sims op. 

1. Ik hongerde mijn Sim uit. Hij belde stiekem de pizzabezorger. Toen de pizza was bezorgd, liet ik hem de pizza in de prullenbak gooien. Daarna moest hij huilen. 

2. Ik had een Sim op het oog met wie ik mijn Sim wilde laten trouwen. Toen kwam ik erachter dat ze al getrouwd was. In plaats van haar hart te veroveren en haar ervan te overtuigen dat ze hem moest verlaten voor mij, werd ik beste vrienden met haar man. Ik heb hem overgehaald om bij mij te komen wonen en toen heb ik hem verdronken in mijn zwembad. Daarna trouwde ik met haar en trok ik bij haar in. Ze had een gigantische villa. Ik heb daarna de rest van de familie omgebracht, want ik had geen zin om voor zijn kinderen te zorgen maar ik wilde wél graag zijn villa hebben. 

3. Ik heb ooit een spookhuis gebouwd en ongeveer drie families vermoord voor de begraafplaats. Toen kreeg ik een pop-up van het spel dat De Sims een LEVENSsimulatiespel is en ik te veel Sims doodde...

4. Ik ben altijd te lui geweest om mijn eigen huis te bouwen. Daarom was mijn doel om in te trekken in het mooiste huis van de stad. Ik kwam erachter dat een koppel in het mooiste huis woonde. En toen ging het als volgt. 1. Ik had een affaire met de vrouw des huizes. 2. Overtuigde haar ervan om te scheiden van haar man. 3. Trouwde met haar en trok in het huis. 4. Bezwangerde haar. 5. Vroeg een scheiding aan en liet haar uit het huis vertrekken. 

5. Ik liet een Sim verdrinken in het zwembad. Toen liet ik alle begrafenisgasten komen opdagen in zwemkleding. 

6. Ik creëerde verschillende eilanden: eentje met de wc, eentje met de koelkast etc. De Sims moesten overal naartoe zwemmen - als ze wilden eten, plassen, slapen, douchen of wat dan ook - en moesten zich constant omkleden van badkleding naar gewone kleding, waardoor ze altijd uitgeput waren. 

7. Ik maakte een gevangenis voor kunstenaar-slaven. Ze werden ondergronds opgesloten met enkel een bed, wc, wasbak en schildersezel. De slaven konden alleen eten als hun schilderij genoeg geld opbracht. De meeste Sims werden gek en stierven.

8. Ik wilde een kerk inclusief kerkhof maken. Ik begon met een familie van acht personen en liet ze omkomen door de deur weg te halen en brand te stichten. Yay, acht nieuwe grafstenen! Herhaal dit een keer of negen en je hebt een royale begraafplaats. Daarna liet ik er een priester wonen, maar de kerk werd 's nachts geteisterd door alle geesten. De priester stierf na drie dagen omdat hij nooit kon slapen.  

Lees ook: 

Bron