Lil' Kleine bevestigt met deze foto wie zijn nieuwe vriendin is

News door Renee

Monica Geuze mag dan doorgaan met haar leven en het geluk in de liefde weer gevonden hebben bij (de veel langere) voetballer Lars Veldwijk, maar dat betekent niet dat Lil' Kleine niet hetzelfde doet. Sinds de breuk met Monica is hij namelijk met een ander meisje gespot die hij nu z'n vriendin mag noemen.

Dat Monica en Jorik, zoals Lil' Kleine echt heet, een eh... niet altijd een heel stabiele relatie hadden is geen geheim, maar onlangs hebben de twee er echt een punt achter gezet. De breuk werd publiekelijk uitgevochten waarna Monica het beste uit de strijd leek te komen. Maar dat Lil' Kleine geen eenzame kerst tegemoet ging blijkt wel weer. Vlak voor de feestdagen heeft hij namelijk een foto geplaatst van hem en zijn nieuwe vriendin. Ze zijn nu Instagram official!

Het is niet de eerste keer dat hij iets op Instagram plaatst van zijn nieuwe vlam, maar nooit had Lil' Kleine de ballen om zo'n foto te laten staan. Tot nu, want de hele wereld mag weten met wie hij nu is. Na Monica heeft de rapper namelijk de überknappe Yasmin aan de haak geslagen. Snel is het wel, maar liefde houd je niet tegen...

Deze foto riep wel de nodige (haat)reacties op onder de volgers van Lil' Kleine, maar who cares? Hij wordt al weken innig met haar gespot op Snapchat en laat zo zien dat hij echt niet meer met Monica bezig is. Eind goed, al goed...?

Lees ook:

Beeld: Getty Images