News

Gossip Girl(scene) week 51

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: New Hollywood couple alert, Liam Hemsworth maakt een awkward family photo met Miley Cyrus, Harry Styles ligt zwaar onder vuur en heeft Zayn Malik vriendin Gigi ten huwelijk gevraagd?

Gigi Hadid en Zayn Malik zijn hét it-koppel van Hollywood. Serieus, bestaat er een perfecter setje? Volgens de laatste roddels ziet de zanger de toekomst met het topmodel helemaal zitten en jawel... hij zou haar ten huwelijk hebben gevraagd! De tortelduifjes waren onlangs een jaar samen en dat vond hij wel een mooi moment op zijn knieën te gaan. Eén probleempje: Gigi zei nee. Arme jongen! Blijkbaar hebben de twee toch andere opvattingen over het huwelijk. We weten dat Zayn wel van een bruiloft houdt (*kuch* Perrie Edwards), maar de blondine vindt dat ze er te jong voor is. "Gigi is pas 21 jaar en ze vindt dat ze nog niet toe is aan een huwelijk. Ze heeft hem dus afgewezen," zegt een bron tegen Life & Style. We weten niet of we deze roddel moeten geloven aangezien Life & Style er een handje van heeft roddels te fabriceren...

New couple alert! Kristen Stewart heeft geen tijd voor liefdesverdriet na haar break-up met St. Vincent, want ze heeft alweer een nieuwe lover gestrikt. De actrice heeft het volgens de roddelbladen gezellig met Victoria's Secret Model Stella Maxwell (je weet wel, de ex-scharrel van Miley Cyrus). Sterker nog, het model zou op dit moment bij Kristen verblijven in Los Angeles! De geruchten deden de ronde sinds de twee samen zijn gespot in Savannah, Georgia, waar de actrice een film opneemt. "Stella bezocht Kristen in Savannah en ze brachten een aantal dagen samen door," zegt een bron tegen People. "Ze was vrijwel alle dagen met Kristen en leken het leuk te hebben." 

Kerst is nu echt bijna in zicht (nog één nachtje slapen, yay!) en hoewel het eten en de cadeaus heel leuk zijn, wachten er ook geforceerde gesprekken en awkward family photos op je. Eén troost: daar hebben de celebs ook last van. Liam Hemsworth vierde alvast kerst met zijn schoonfamilie, de eerste keer sinds hij weer met Miley Cyrus is. De zangeres heeft nogal een eh... extravagante familie en op de foto is duidelijk te zien dat de acteur het nogal ongemakkelijk vond. Liam staat wel heel ver van zijn schoonvader ;-). Maar hé, het lijkt er wel op dat die bruiloft er gaat komen! 

 

Een foto die door harrystyles is geplaatst op

Toevallig: zowel Justin Bieber als Harry Styles lagen deze week onder vuur door een belachelijk kledingstuk. Justin werd in het warme Los Angeles gespot met een bontjas aan en ook Harry lijkt niet zo aan de dieren te denken. Veel fans waren absoluut niet blij met de kledingkeuze van de zanger. Hij werd gespot in Londen met een jas van Yves Saint Laurent met een prijskaartje van £4585. Het probleem? De jas is volledig gemaakt van schapenvacht. "Ik dacht dat je beter was dan iemand die dode dieren draagt," luidt een boze reactie. Toch maar beter over je kledingkeuze nadenken, heren... 

Zayn Malik en Niall Horan gingen hem al voor, en nu lijkt Liam Payne de stap ook echt te wagen! De zanger heeft niet alleen een baby op komst, maar is ook druk bezig met zijn solocarrière. Oplettende fans zijn erachter gekomen dat hij de naam van een liedje heeft geregistreerd. De kans is dus groot dat hij een nummer uitbrengt met deze naam! En de naam luidt... Myself! Kijk dus niet gek op als Liam ineens een single uitbrengt. 

Until next week,
XOXO Girlscene

Bronbron, bron, bron

Lees ook: 

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved