News

Tiener bijna dood door iPhone-oortjes

Wat is jouw favoriete nummer op dit moment? Grote kans dat je jouw jam onderweg luistert. Tja, die saaie treinreis of fietsrit wordt nu eenmaal een stuk leuker als je muziek kunt luisteren. Maar als je denkt dat dit onschuldig is, heb je het mis. De iPhone-oortjes van een tiener werden hem bijna fataal... Hier lees je wat er precies is gebeurd. 

LET OP: bevat schokkende beelden!

Bradley Willoughby reed op zijn crossmotor over het land van de boerderij van zijn familie. Hij doet aan motorcrossen en was een aantal jumps aan het oefenen. Ondertussen luisterde hij muziek met zijn iPhone in zijn zak en iPhone-oortjes in. En toen ging het mis. De 16-jarige jongen viel met zijn crossmotor na een sprong. 

Bradley werd gelanceerd in het hek en brak hierbij zijn enkel. Maar dit is niet de ergste schade die hem is toegebracht. De iPhone-oortjes raakten verstrikt in het hek, maar omdat hij een helm droeg kwam het snoer om zijn nek te zitten. "Niemand realiseert zich dat het binnenste gedeelte van de oortjes bestaat uit fijn koperdraad en dus zo door spier kan snijden," zegt zijn geschrokken moeder tegen de Cairns Post. 

De oortjes hebben diepe sneden gemaakt in zijn keel. Bradleys vader vond zijn zoon en moest de oortjes onmiddellijk uit de diepe wond van zijn keel halen. "Hij heeft geluk dat de oortjes zijn luchtpijp niet hebben doorgesneden", zegt zijn moeder. De schrik zit er goed in bij de familie. "Niemand van ons had gedacht dat oortjes zo gevaarlijk konden zijn."

Lees ook: 

Beeld: iStock | Bron

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved