Lifestyle

Seksexperts zweren bij deze orgasme tips

Dat seks voor iedereen anders is en dat er geen één handleiding-tot-klaarkomen bestaat die op iedereen toepasbaar is, is geen geheim. Toch zijn er verschillende elementen die je aan je seksleven kunt toevoegen om ervoor te zorgen dat je wél dat hoogtepunt bereikt. Lees je mee met onze orgasme tips?

Vandaag de dag komen nog steeds minder vrouwen klaar dan mannen en hoewel seks niet enkel draait om de climax, is het voor te stellen dat jij net zoals je partner óók dat gevoel wil ervaren door een vrijpartij. What to do? De volgende dingen helpen...

Orgasme tips? We got you

Orgasme tips 1. Stemming
Voordat je the big O bereikt bewandel je een lang pad. Ga dus meteen goed van start en bereid jezelf voor op wat komen gaat. Dat kan bijvoorbeeld door een vrouwenroman te lezen, maar bijvoorbeeld ook door porno te kijken als je daarvan houdt. Sexy muziekje op de achtergrond en je bent good to go.

Orgasme tips 2. Blinddoek
Niets zo vervelend als niks kunnen zien tijdens seks, maar af en toe jezelf laten blinddoeken kan dus wel helpen om makkelijker klaar te komen. Doordat je niets ziet moet je voelen en horen met je andere zintuigen, wat je net die extra push geeft om je hoogtepunt te bereiken.

orgasme tips
Orgasme tips 3. Fantaseer

Bijna iedere vrouw heeft wel fantasieën waardoor je spontaan zin in seks krijgt. Misschien is het seks met een ander (ja, dat kan een fantasie zijn terwijl je seks hebt met je huidige vriend of vriendin) of wie weet is het juist een plek waar je het graag nog eens zou doen. Hoe dan ook, gebruik die fantasie om jezelf nog meer op te winden voor dat orgasme.

Orgasme tips 4. Standje
Het juiste standje is allesbepalend of je klaarkomt of niet - tenminste, als je moeite hebt met klaarkomen. Ontdek samen welke standjes voor jou fijn werken. Zo stimuleer je extra je clitoris als je op je lover zit. Gebruik eventueel een speeltje om je clitoris extra aandacht te geven als jullie standjes proberen waarbij je clitoris niet gestimuleerd wordt.

Orgasme tips 5. Douchen
Seks onder de douche zorgt niet altijd voor een waanzinnig orgasmespektakel, maar het kan wél een lekker voorspel voor jullie zijn. Niets krijgt je zo goed in de mood als elkaar betasten inzepen om 'schoon' te worden. Een goede voorbereiding is het halve werk, niet?

Orgasme tips 6. Tijd
Over het algemeen kost het een vrouw meer tijd om klaar te komen dan een man. Naast een fijn voorspel is het daarom heel belangrijk om vooral je tijd te nemen. Zorg dat je alleen bezig bent met het nu - seks dus - en laat je vooral niet afleiden door telefoon, stress en deadlines die je nog moet halen, want het kost gemiddeld 20 minuten om dat orgasme te bereiken.

Orgasme tips 7. Aanraking
Een orgasme is eigenlijk een compex verhaal. Je moet niet alleen je tijd nemen en het juiste standje zien te vinden, daarnaast is de juiste aanraking ook make it or break it-dingetje. Het is daarom best cruciaal om zelf te weten wat jou zo opwindt. Niet alleen je clitoris moet op een bepaalde manier gestimuleerd worden - naar jouw wens, dus -, ook kan het helpen als de ander je borsten en tepels aandacht geeft. Of je kust in je nek. Of je benen streelt. Weet wat jou over het randje tilt en deel dat met de ander.

Lees ook:

Bron en bron
Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved