Celebs

Wow: 9 celebs die héél veel op hun ouders (of kinderen) lijken

2

Binnen elke familie zijn er ouders en kinderen die net even wat meer op elkaar lijken. Alleen hoe zit dat bij celebs? Wie lijkt het meest op hun ouders of juist op hun kinderen? Wij hebben negen celebs opgezocht die ondanks een generatieverschil nog steeds heel veel op elkaar lijken. Nieuwsgierig geworden? Lees en kijk dan snel verder! 

Ook binnen beroemde families heb je kinderen en ouders die meer of minder op elkaar lijken. Sommigen vinden dit juist fijn en sommigen wat minder. Maar het is voor ons in ieder geval altijd leuk om te vergelijken.

Look-a-like celebs

Reese Witherspoon en dochter Ava Phillippe
Ava Phillippe en haar moeder Reese Witherspoon zijn als twee druppels water. Ava is Reese's enige dochter en lijkt ontzettend veel op haar moeder.
ReeseWitherspoon AvaPhillippe

Zoë Kravitz en moeder Lisa Bonet
Zoë lijkt veel op haar beroemde vader Lenny Kravitz, maar als we moeten kiezen is het toch Lisa Bonet die wint. Met hun tatoeages, opvallende sieraden en donkere haren hebben moeder en dochter dezelfde stoere look. ​
ZoëKravitz LisaBonet

Selena Gomez en moeder Amanda Teefey
Een wat oudere foto, maar de boodschap blijft hetzelfde. Selena en haar moeder lijken echt als twee druppels water op elkaar. 
selenagomez

Nina Dobrev en moeder Michaela Constantine 
Net als Selena's moeder heeft ook Michaela lichter haar dan haar dochter Nina Dobrev. Ondanks het verschil in haarkleur zijn de twee met één oogopslag als bloedverwanten te herkennen. 
NinaDobrev MichaelaConstantine
Miley Cyrus en moeder Tish Cyrus
Misschien doet Tish een beetje te hard haar best om zo jong als Miley te blijven, maar ze lijkt dan ook wel heel erg op haar dochter. De twee worden regelmatig samen gespot op de rode loper. 
MileyCyrus TishCyrus

Meryl Streep en dochter Mamie Gummer
Mamie Gummer weleens tegengekomen in films en series? Dan heb je vast weleens het gevoel gehad dat het karakteristieke gezicht je ergens bekend van voorkwam. Dat komt doordat Mamie Gummer sprekend op haar wereldberoemde moeder Meryl Streep lijkt. 
MerylStreep MamieGummer

Cindy Crawford en dochter Kaia Gerber
Kaia is met haar jonge uitstraling, knappe gezicht en prachtige lokken hard bezig net zo'n beroemd model te worden als haar moeder. Gelukkig heeft ze haar looks ook van haar moederskant geërfd.
​CindyCrawford KaiaGerber 

Will Smith en zoon Jaden Smith
Zowel Willow als Jaden lijken sprekend op hun vader Will Smith. Maar als we moeten kiezen gaan we toch voor Jaden! 

Kate Hudson en moeder Goldie Hawn
Het is inmiddels jaren geleden dat Goldie Hawn in de showbizz werkte, maar haar dochter Kate Hudson neemt haar nog weleens mee de rode loper op. Zelfs nu Goldie in de zeventig is lijken moeder en dochter nog sprekend op elkaar. 
katehudson goldiehawnBron beeld: Bruno Press, Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved