Beauty

Dit is de foundation die Ariana Grande een flawless huid geeft

Het is een feit dat Ariana Grande fantastisch kan zingen. Al haar liedjes worden regelrechte hits. Niet alleen haar liedjes zijn populair, ook van het uiterlijk van Ariana kunnen we geen genoeg krijgen. Massaal rennen we naar de winkel voor een kattenoortje en over the knee boots. Ook haar make-up looks zijn on point. Wil jij deze looks namaken? Lees dan snel verder…

Op de redactie zijn we groot fan van Ariana Grande. Niet alleen van haar zangkunsten, maar ook van haar prachtige make-up looks! Ariana staat bekend om haar nude lips, perfecte winged eyeliner en gebronsde huid. Wil jij net zo uitpakken als Ariana? Dan zijn de volgende producten volgens Ariana’s make-up artist Daniel Chinchilla perfect!

Begin je make-up look met een goede dagcrème, dit zorgt ervoor dat je make-up mooier aansluit en je geen droge plekjes krijgt. Ariana’s make-up artist gebruikt graag de Embryolisse Rich Moisturizing Cream om mee te beginnen. Daarna is het belangrijk om een primer te gebruiken. Favoriet is de Smashbox Photo Finish Hydrating Primer. Door het gebruik van een primer blijft je make-up langer zitten en wordt het makkelijker om foundation aan te brengen.

Voor foundation gebruikt Daniel graag een Beautyblender, in tegenstelling tot een normale spons ‘eet’ deze niet al je foundation op. Een poeder zorgt dat de foundation (Makeup Forever Ulta HD Stick Foundation) gedurende de dag niet beweegt en altijd on point is. Chinchilla gebruik op Ariana vaak de loose powder van Laura Mercier. Het aanbrengen hiervan doet hij met een platte kwast van Stila. Hij dept de poeder op het gezicht om de foundation niet te laten ‘bewegen’.


Een ooglook start de MUA met een peachy Paint Pot van MAC of de Urban Decay Eyeshadow Primer Potion. Door deze stap toe te voegen aan je routine voorkom je dat je oogschaduw van je oogleden zweet. Zie je Ariana Grande met oogschaduw? Dan is de kans groot dat dit een kleur is uit het Too Faced Chocolate Bar Eye Palette. Ari is vooral fan van de bronzy kleuren. Voor haar signature look begint Daniel met de kleur Hazlenut op het ooglid. Daarna brengt hij Milk Chocolate aan in de crease. Tot slot op het wenkbrauwbot wat White Chocolate en Haute Chocolate om het begin van de wing te creëren.

Tip: begin met je ooglook en breng daarna pas foundation en concealer aan. Op deze manier kun je eventuele fall out altijd eenvoudig wegwerken. Kies altijd voor een concealer die één of twee tinten lichter is dan je eigen huidkleur om een wakker effect te creëren onder de ogen.

Voor de perfecte healthy glow gebruik Daniel het liefst een product van Bobbi Brow. Bijvoorbeeld de Bronzing Powder of de Brightening Brick in de kleur Coral.


Dan wat we allemaal willen weten, welke eyeliner gebruikt hij voor Ariana?! Daniel is, net als wij, groot fan van de Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil. In de waterlijn gebruik hij een bruine kleur: Bourbon. Door te kiezen voor bruin in plaats van zwart lijken je ogen een stuk warmer en creëer je extra definitie. Ariana’s wing wordt gemaakt met een donkere kleur oogschaduw, met voorkeur uit het Too Faced palette. Tip: de perfecte wing die je een instant lift geeft maak je door de punt richting je wenkbrauwen te trekken. Vaak wijst het uiteinde van de wing naar de oren, maar dit geeft je ogen een droevige blik. Daniel maakt de look af met flink wat lagen van de Too Faced Better Than Sex Mascara. Qua lippen kiest hij liever een nude of bruintint. Favoriet zijn de lipsticks van Urban Decay en Too Faced.

Nu je precies weet welke producten Ariana gebruikt wordt het namaken van de look easy! Om het nóg makkelijker te maken kun je de producten nu meteen shoppen! Dat is weer one less problem

Embryolisse Rich Moisturizing Cream €32,50
Smashbox Photo Finish Hydrating Primer €37
Beautyblender €19,65
Laura Mercier Loose Powder €43
MAC Paint Pot €21
Bobbi Brown Bronzing Powder €39,50
Bobbi Brown Brightening Brick €50

Must reads 👀