News

Gossip Girl(scene) week 50

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: John Mayer kraakt ex Taylor Swift af, deze beelden bewijzen dat Liam Payne en Cheryl Cole altijd al meant to be waren, Kim Kardashian keert terug op social media en Zayn Malik onthult hoe hij Gigi Hadid mee uit vroeg. 

Taylor Swift staat er niet bepaald om bekend om een goede band met haar exen te hebben. Er zijn dan ook een aantal exen die (nog steeds) een wrok tegen haar koesteren. John Mayer, met wie ze van november 2009 tot februari 2010 een relatie had, greep Taylors verjaardag aan om een sneer aan zijn ex uit te delen. "Dinsdag 13 december is misschien wel de meest armzalige dag van het jaar", tweette de zanger. Niet bepaald een leuke felicitatie. John verwijderde even later zijn tweet en gaf later aan dat zijn bericht he-le-maal niks met zijn ex te maken heeft. "NOPE. No. Nuh-uh. Mensen, ik ben 39. Absoluut geen shade," schrijft hij. Yeah right. Het is algemeen bekend dat 13 het lievelingsgetal van Taylor is, hij kan ons niet wijs maken dat hij hier helemaal niks mee bedoelt. 

Zayn Malik en Gigi Hadid zijn #couplegoals. Het koppel is alweer een tijdje gelukkig samen. Hoe het allemaal begon? Daar praat de zanger maar al te graag over. De popster onthult in een interview met radiozender Sirius XM de eerste date. "Ik vroeg het haar gewoon," glundert de zanger. "Ik heb haar simpelweg gevraagd of ze met mij op date wilde. Ik was in New York." De liefde is opgebloeid in the city that never sleeps, maar wat ze preciés hebben gedaan wil hij niet weggeven. "Een echte gentleman vertelt nooit alle details. Maar we hebben elkaar ontmoet en zijn op date gegaan," aldus Zayn. Zucht, doe ons zo'n vriendje... 

De langverwachte trailer is eindelijk hier! Harry Styles is de afgelopen tijd keihard bezig geweest met zijn acteercarrière, maar het resultaat van zijn harde werk hebben we nog niet mogen bewonderen. De superster heeft de opnames van de film Dunkirk, die deels in Nederland is gefilmd, afgerond. We moeten nog tot de zomer wachten tot we de film kunnen zien, maar we worden vast lekker gemaakt met de trailer! En ja, Harry komt er ook in voor! We zien nog niet veel van zijn acteerkunsten, maar deze trailer smaakt naar meer... 

 

Een foto die is geplaatst door KIMOJI (@kimoji) op

Niemand had ooit verwacht dat Kim Kardashian ooit van social media zal verdwijnen, maar het is toch gebeurd. De realityster heeft zich volledig afgezonderd sinds de overval van begin oktober. Maar Mrs. West heeft weer van zich laten horen! Ze heeft twaalf foto's gepost op de Instagrampagina Kimoji, die door haarzelf wordt beheerd. Het is nogal ehhh... expliciete content. Het Instagramaccount van Kim herself heeft de laatste twee posts geliket. Kim is dus tóch niet van de aardbodem verdwenen. 

Liam Payne en Cheryl Cole kennen elkaar al jaren. De jonge zanger deed zelfs auditie bij haar! De vonk sloeg pas jaren later over. Althans, dat is wat wij weten! De tortelduifjes verwachten hun eerste kindje samen en volgens oplettende fans was dat altijd al meant to be. De fans hebben oude beelden van X-Factor behoorlijk goed bestudeerd en vonden fragmenten waaruit blijkt dat Liam en Cheryl altijd al naar elkaar toe trokken. Kijk deze bovenstaande hug eens... de beelden liegen er niet om! 

Until next week,
XOXO Girlscene

Bronbron, bron, bron

Lees ook: 

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved