News

Eerste foto's: zo zien de dochters van Ryan Reynolds & Blake Lively eruit!

In het tijdperk van de Kardashians is het tóch nog mogelijk om discreet te leven. Ryan Reynolds en Blake Lively zijn zowat de enige celebs die hun privéleven zoveel mogelijk geheim weten te houden. Zo hebben we hun 2-jarige dochter James nog nooit gezien en is de naam van hun tweede dochter nog steeds onbekend. Voor een speciale gelegenheid hebben ze er tóch voor gekozen om hun dochters te laten zien - voor het eerst! 

Er is geen twijfel over mogelijk dat Ryan en Blake enorm knappe kinderen hebben gekregen. Maar het is toch leuk om het met eigen ogen te zien ;-). Het Hollywoodkoppel kiest ervoor om hun leven zoveel mogelijk uit de media te houden. Daarom hebben we hun dochters nog nooit gezien en houden ze de naam van hun jongste dochter die in september is geboren zo lang mogelijk geheim. 

Maar voor een super speciale gelegenheid maken ze graag een uitzondering. Ryan werd gisteren geëerd met een ster op de Hollywood Walk Of Fame. Het stel heeft ervoor gekozen om hun twee dochters mee te nemen naar de onthulling van de ster. De meisjes steelden de show, alle ogen waren op hen gericht. De jongste dochter is nog erg klein, maar het is heel goed te zien dat de 2-jarige James als twee druppels water lijkt op haar beeldschone moeder. Vooral als je een kinderfoto van Blake vergelijkt met James. Ze zijn bijna identiek! 

 

Een foto die is geplaatst door Mairy (@mairyleo) op

Lees ook: 

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved