Fashion

9 signalen dat je toch echt te oud bent voor Forever 21

Als tiener is Forever 21 het paradijs op het gebied van fashion. Er is een overvloed aan keus, voor elke stijl heb je wel iets, alles is volgens de laatste trends en het beste van alles: het is allemaal super goedkoop! Perfect voor als je op de middelbare school zit en je budget voor de maand niet heel groot is. Maar wat gebeurt er als je ouder wordt en dit allemaal verandert? Deze signalen vertellen je dat je Forever 21 bent ontgroeit... 

Wanneer je Forever 21 voor het eerst ontdekt kun je je niet voorstellen dat je deze winkel ooit zat zal worden. Maar toch, als je ouder wordt en je koopgedrag verandert begint Forever 21 voor de meesten steeds minder aantrekkelijk te worden. Girlscene vertelt je alles over hoe het is om bij Forever 21 te shoppen als je zelf de 21 bent gepasseerd!

Leeftijdsverschil 
Je realiseert je dat iedereen in de winkel (zelfs het grootste deel van de werknemers) veel jonger is dan jij. Dit wordt alleen maar duidelijker als je meerdere meiden met hun moeder ziet shoppen. 

Kwaliteit over kwantiteit
Als tiener wilde je het liefst elke maand weer een nieuwe outfit volgens de laatste modetrends scoren. Maar als je ouder wordt begin je de kwaliteit van de inhoud van je kledingkast steeds meer te waarderen. Je hebt je eigen stijl helemaal door en hoeft dus niet elke maand weer in een nieuwe trend te lopen, dus je koopt liever kleding waar je jaren mee kan doen. 

Zelf wassen
Nu je je eigen was doet merk je pas hoeveel sneller de goedkope kleding in kwaliteit achteruit gaat, in tegenstelling tot duurdere kledingstukken die gemaakt zijn van betere stoffen. 

Niks zit goed
Toen je jonger was zag het er allemaal zo goed uit, maar tegenwoordig ga je toch liever voor de kleding met wat meer vorm. Je moet er dan wel meer voor betalen, maar het blijft in ieder geval goed zitten! 


Letterlijk te oud
De vroegere hoogtepunten in popcultuur waar vele afbeeldingen op de kleding naar refereren om retro te lijken kan jij allemaal nog herinneren. Videobanden zijn niet ancient history voor jou, maar maken gewoon deel uit van jouw jeugd! Je bent dus letterlijk te oud voor de kleding... 

Slogans en quotes
De verschillende slogans en quotes die je op shirtjes en truien tegenkomt vind je lang niet meer zo interessant. Ze beginnen ook steeds onlogischer voor jou te worden. 

Veraf en dichtbij
Wanneer je de kledingstukken in de etalage ziet hangen lijkt het allemaal leuk en bijzonder. Maar als je ze zelf in de paskamer combineert, merk je dat het niet eens in de buurt komt van de kwaliteit die je inmiddels gewend bent. 

Geduld en tijd
Om de perfecte outfit bij Forever 21 te scoren heb je (zeker in het weekend) veel tijd en geduld nodig. Als tiener had je alles over om eindelijk helemaal zelf over je eigen kledingstijl te kunnen beslissen, maar als volwassene heb je dat gewoon niet meer. Dus meestal loop je de winkel in om vervolgens tien minuten later zonder aankopen er weer uit te komen.

Meeste kleding is het wachten niet waard
Wanneer de rijen voor de paskamers en de kassa's allemaal te lang zijn heb je al snel geen motivatie meer om te kopen. Waarschijnlijk breng je het meeste toch een paar dagen later weer terug, omdat het niet goed zit. 

Lees ook: 

Bron, bron

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved