Food

Dit unicorn drankje moet jij gewoon proeven

Zijn jullie ook dol op alles met unicorns? Gelukkig zet deze trend nog even voort, want wat wij vandaag spotten op het internet moesten wij gewoon even met jullie delen. Als je dacht dat er niet al genoeg unicorn-items op de markt waren, heb je het fout. Er bestaat namelijk unicorn warme chocolademelk en wij willen het héél graag proberen!

Ben jij, net als wij, ook zo benieuwd naar de smaak van unicorns gecombineerd met regenbogen in één mok? Dan moet je er wel wat voor over hebben, want het is helaas niet écht om de hoek. Een koffiezaakje, Creme and Sugar, in het Amerikaanse Californië heeft dit magische drankje geïntroduceerd.
 

Het nieuws wordt nog beter, want wat blijkt? Zij hebben een heel unicorn-menu samengesteld! O-M-G. Onze mond viel open toen wij door de Instagrampagina van het tentje scrolden. Het lijkt wel een sprookje. Hier móeten wij gewoon heen.

Wij vragen ons af wanneer het eerste unicorn café in Nederland opduikt, dan staan wij natuurlijk als eerste in de rij. Want geef toe, dit wil jij toch ook gewoon proeven!

Lees ook:


Beeld: Instagram

Bron

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved