Win: 2x de nieuwe Honor 8 smartphone t.w.v. €399

Winnen door Renee

[AFGELOPEN] Is je telefoon gevallen en heb je een flinke barst in je scherm? Of is 'ie zo oud dat je écht een nieuwe nodig hebt? Dan heeft Girlscene goed nieuws! In samenwerking met het smartphonemerk Honor geven we namelijk twee gloednieuwe Honor 8 modellen weg die per stuk €399 kosten! Lees snel verder om erachter te komen hoe je kans maakt enne... meedoen is best simpel.

Mocht je het merk Honor - het jongere zusje van Huawei - nog niet kennen, dan is het nu tijd om kennis te maken. Op de Girlscene redactie hebben we al even gespeeld met de Honor 8 - we willen natuurlijk wel weten of we een fijne telefoon weggeven! - en wij zijn al fan. Zo zijn er een paar functies waar het gemiddelde meisje erg blij van wordt én is de standaard ingebouwde feature 'Oogcomfort' echt chill. Het toestel haalt dan standaard het blauwe licht uit het scherm waardoor je ogen minder belast worden en je daardoor 's avonds beter slaapt. Maar dat is niet het enige waarom deze telefoon da bomb is...

Op de Girlscene redactie snappen we de hele dag weg met de camera van onze smartphone, dus je snapt vast wel dat een goede camera één van de belangrijke dingen is als we een telefoon uitkiezen. We kunnen je in ieder geval alvast vertellen dat de Honor 8 met een 12 megapixel camera echt niet onderdoet voor andere merken en ook met de frontcamera zit het goed: hiermee maken we een prima selfie. Nu zegt dit technische deel je misschien niet zoveel, maar minstens zo fijn zijn de filters die deze telefoon heeft. Hierdoor worden je foto's net wat mooier en met de editing tools perfectioneer je ieder kiekje voordat je het bijvoorbeeld op Instagram zet. Tja, dat soort dingen zijn tegenwoordig best belangrijk in ons leven. ;-)

Daarnaast is er nog iets waar de Honor 8 punten mee scoort: de vingerafdruksensor. Hiermee open je in één of twee keer drukken je favoriete apps en zo gaat een berichtje sturen naar de Girlscene groepschat op WhatsApp ineens net iets sneller. Oh, en de telefoon laadt razendsnel op. Jup, dat zijn dingen waar we heel blij van worden.

Meer info over Honor (en Huawei) plus exclusieve deals vind je in de officiële onlinewinkel vMail.

Wat moet je doen om één van twee Honor 8 smartphones ter waarde van €399 te winnen?
♥ Beantwoord de vraag (NIET in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder "win"). Laat daar ook je adresgegevens + je e-mailadres achter!
♥ Volg Girlscene op Facebook en schrijf je in op de nieuwsbrief

Waarom wil jij de Honor 8 smartphone winnen? + naam en adresgegevens

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.