Food

Hoera! Je krijgt alleen vandaag deze McDonald's snack GRATIS

Kijk, adventskalenders zijn al the bomb diggity. Iedere dag opent de Girlscene redactie met veel liefde kalenders van Clinique en Rituals (om er twee te noemen), maar wat minstens net zo geweldig is, is de Cadeau Kalender van McDonald's. And guess what? Vandaag krijg je een gratis snack!

Als je een groot liefhebber bent van Franse frietjes, kipnuggets en hamburgers, dan is de Cadeau Kalender van McDonald's waarschijnlijk je favoriete adventskalender. We get it. Sterker nog, na het zien van de actie gaat de Girlscene redactie vandaag sowieso even langs de Mac.

Want wat staat er op het menu? Vandaag krijg je een GRATIS HAMBURGER (!), maar daar moet je uiteraard wel even iets voor doen. Niet alleen moet je zorgen dat je de McDonald's app op je telefoon hebt staan en het cadeau hebben verzilverd, ook moet je nog even langs een filiaal gaan en op je mooist (of knettervals) Oh Denneboom zingen. Kijk, voor wat hoort wat. Of niet? 

Als je dat eenmaal gedaan hebt is het slechts een kwestie van wachten op je hamburger en kun je vervolgens je maag vullen. Prima actie, dachten we zo!

Lees ook:

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved