Horror: de meest gehate schoen is terug en het is de nachtmerrie van iedereen

Fashion door Renee

Je hebt schoenen die goed zijn voor één functie. Speciale schoenen om op te wandelen of waarop je werkt, bijvoorbeeld. Tijdens andere gelegenheden spot je dergelijke schoenen nooit. Daar heeft Urban Outfitters nu een dikke vet schijt aan, want zij proberen eigenhandig de volgende (erg gehate) schoen terug te brengen. IEK.

Luister goed: Urban Outfitters is trying to make Crocs happen. Jep. Na de modeshow van Christopher Kane is Urban Outfitters blijkbaar de keten dat Crocs groot wil maken onder het mainstream publiek. En oh wat mogen we blij zijn, want de schoenen zijn al in de webshop te vinden! */sarcasme*

Kijk, natuurlijk is er een groep mensen die fan is van de schoen. Bij bepaalde gezondheidsproblemen ga je niet op hakken lopen, maar wel op Crocs omdat die de juiste comfort en support bieden. Of als je bijvoorbeeld in het ziekenhuis werkt en 8+ uur aan het rondrennen bent om je werk uit te voeren. Of als je vaart/roeit/iets op het water doet, waarvoor Crocs eigenlijk bestemd zijn. Maar of het Urban Outfitters nu lukt om het model weer cool te maken...? Kijk maar:

Trek het model een stoer outfitje aan met een fishnetpanty, maar is de Croc dan wel cool? Sexy? Hip? Oordeel zelf.

Lees ook:

Bron
Beeld: Urban Outfitters