Food

3 overheerlijke koffierecepten: Caramel Latte, Marshmallow Cappuccino & Oreo Latte

Sjaal? Check. Handschoenen? Check. Muts? Check. We moeten er echt aan geloven, de winter komt eraan... Maar hé, er zitten ook voordelen aan de winter! Wat dacht je van een sneeuwballengevecht of een rondje schaatsen met je vriendinnen om vervolgens lekker op te warmen bij de open haard. Deze warme drankjes passen hier perfect bij en zijn ook nog een super easy om te maken.


Douwe Egberts heeft drie heerlijke warme drankjes waarmee je kunt opwarmen als je uit de kou komt. En weet je wat het leuke is? Je hoeft hier alleen maar water aan toe te voegen! Wij hebben er een feestje gemaakt, dus check hieronder snel hoe wij het liefst onze koffie drinken. 


Je doet de inhoud van het zakje in een groot glas of mok, giet er water bij en klaar is kees! Voor een optimale melkschuimkraag moet je tijdens het water gieten goed roeren. Stiekem konden wij het niet laten om er wat slagroom aan toe te voegen. Soms mogen we onszelf best verwennen, toch?


Er zijn drie verschillende smaken. Latte Macchiato, Latte Caramel en Cappuccino. In de verpakking zitten acht zakjes en in die van de cappuccino zitten er tien. Dat betekent genoeg voor al je vriendinnen of een heerlijke momentje voor jezelf :-).

Cappuccino


Zijn jij en je vriendinnen echte koffiedrinkers? Dat is de cappuccino perfect. Top de zachte schuimlaag af met marshmallows voor het echte 'Pinterest effect'.

Latte Macchiato


O-M-G. Hoe goed ziet dit eruit? Wij krijgen er alweer helemaal zin in als we naar deze foto kijken. Houd jij van koffie, maar hoeft de smaak voor jou niet te heftig aanwezig te zijn? Dan is de Latte Macchiato jouw winterdrankje. Slagroom toevoegen is toegestaan, en die koekjes... Yum!

Caramel Latte

Ben je geen echte koffiedrinker en vind je het stiekem ook niet zo lekker? Wedden dat jij deze Caramel Latte wel lekker vindt! Chocolaatje bij je latte? Wij doen het er gewoon op... Enjoy!

Lees ook:

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Douwe EgbertsAdvertisement

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved