Travel

Deze 11 types kom jij gegarandeerd in het vliegtuig tegen

Reizen met het vliegtuig. Of je nou een uurtje in de lucht hangt of meer dan twintig uur tussen de wolken zit, sommige types kom je gewoon tijdens elke vlucht tegen. Van de knappe piloot waar niemand zijn ogen van af kan houden, tot grote ergernissen door de huilende baby... Reis jij vaak met het vliegtuig? Dan komen deze 11 types je ongetwijfeld bekend voor.

1. De knappe jongen
Pfoe, wat een hottie zit daar een paar stoelen verderop. Maar wie is dat meisje naast hem? Jep, waarschijnlijk zijn vriendin... Heb je in ieder geval wat te kijken deze vliegreis.

2. De drukke zakenman
Druk aan het telefoneren en onderhandelen over deals tot het moment dat zijn netwerk uitvalt. Inclusief geërgerde blikken van personen aan boord tot gevolg.

3. De verhalenverteller
Heb je jezelf net leker geïnstalleerd op je stoel met een goed boek, probeert je buurvrouw een gesprek aan te knopen. En jawel, je hebt geluk, het blijkt een echte kletstante. Zucht... Ze weet niet van ophouden. In het begin praat je natuurlijk even beleefd mee, maar op een gegeven moment wil je gewoon rust. Lang leve oordopjes of gewoon net doen alsof je slaapt ;-).

4. De luidruchtige groep
Het vliegtuig is nog maar half vol, dat wordt een rustig vluchtje. Of toch niet... Binnen een paar minuten stroomt de rest van het vliegtuig vol met kakelende kids die met school een paar dagen naar het buitenland gaan. Inclusief schreeuwende juf die natuurlijk nergens bovenuit komt.

5. De gestresste moeder
Dan heb je nog de gestresste moeder die ervoor zorgt dat alles goed gaat met de kinderen.


6. De huilende baby
En misschien wel de grootste ergernis in het vliegtuig: de huilende baby. Super cute natuurlijk, áls ze stil zijn, tot het kindje honger krijgt en het op een schreeuwen zet.

7. De persoon die nét iets teveel ruimte opeist
Je herkent het vast wel, welke armleuning hoort nou bij wie? Niks is vervelender dan iemand die doet alsof hij thuis is. Zijn of haar bagage ligt nog niet net bij jou op schoot, maar daar is ook alles mee gezegd, waardoor jij oncomfortabel zit de rest van de reis.

8. Het kleffe koppel
Laat die knappe jongen met zijn (ook net iets te knappe) vriendin ook nog eens héél erg klef zijn. Ze eten elkaar nog net niet op en dat in het bijzijn van ongeveer honderd anderen... 

9. De bangerik met vliegangst
Klotsende oksels, knikkende knieën en zweet op het voorhoofd. Je buurman heeft blijkbaar vliegangst en jij krijgt er ook helemaal de kriebels van.

10. De smelly buurman
De echte wereldreiziger die van zijn laatste dollars een vliegticket op de kop heeft getikt om door te reizen naar zijn nieuwe bestemming. Hij had blijkbaar geen geld meer voor een beetje deodorant... Iek!

11. De passagier met het korte lontje
Deze reiziger heb je liever ook niet als buurman, want bij elke minuut vertraging wordt er op het horloge gekeken en zijn jullie weer drie zuchten verder. Na vijf minuten en een paar boze blikken verder is het genoeg geweest en krijgt het personeel de wind van voren.

Lees ook:

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved