Food

YAY! Dunkin' Donuts komt terug naar Nederland!

Ben jij ook dol op Amerikaans eten? Ontbijten met donuts, lunchen met bagels en dineren met hamburgers. Klinkt fantastisch, toch? Hoewel het allemaal niet meehelpt aan onze killerbody, mogen we onszelf af en toe best wel even verwennen. Want als wij binnenkort langs deze Amerikaanse foodketen lopen, moéten we gewoon even naar binnen!

Ennnnn het is *trommelgeroffel* Dunkin' Donuts! Was jij ook een beetje teleurgesteld toen de Amerikaanse koffie- en bakkerijketen haar deuren sloot in Nederland? Niet getreurd! Vanaf 2017 halen wij onze favoriete donuts gewoon weer bij Dunkin' Donuts! 

“Doordat de consumptie van koffie in Nederland het hoogste per hoofd van de bevolking ter wereld is, voelen we dat er een sterke groeikans in dit land”, aldus Bill Mitchell, president van Dunkin' Brands International. 

Op dit moment is het Amerikaanse bedrijf in gesprek over een aantal locaties in Amsterdam. In totaal zou het in eerste instantie gaan om vijf vestigingen in Amsterdam. Het bedrijf heeft plannen om de aankomende vijf jaar uit te breiden naar maar liefst 25 (!) filialen in Nederland.


Het personeel is al in opleiding en de productie  isvan start, want de eerste Dunkin' Donuts winkel opent eind maart al in onze hoofdstad. Woehoe! Dat wordt smullen.

Lees ook:

Bron, bron

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved