Fashion

Dit is de reden waarom de skinny jeans nu echt verleden tijd is

De skinny jeans. Wie heeft ‘m niet? Een (vaak net iets te strakke) broek gemaakt van spijkerstof. Onze geliefde skinny past bij elke outfit en matcht bij elke schoen. Fantastisch, toch? Toch lijkt het erop dat onze lievelingsbroek uit het (mode)straatbeeld gaat verdwijnen. Maar niet getreurd. We hebben natuurlijk wel even een paar goede alternatieven voor je geselecteerd!

Maar waarom verdwijnt de skinny jeans? Volgens Donna Wallace (Accessories Editor van ELLE UK) is het misgegaan bij de ‘jegging’. Kennen jullie ze nog? De stretchy spijkerbroeken, vaak zonder zakken of met van die nepzakken… Misschien heb je er nog wel eentje stiekem achter in je kast verstopt. Gelukkig zien we deze steeds minder voorbij komen en gaan we de laatste tijd steeds vaker voor comfy en casual en laten we de strakke broeken links liggen. Je hoeft nu natuurlijk niet meteen al jouw skinny broeken in de vuilnisbak te kieperen, maar shoppen kan natuurlijk nooit kwaad. Vandaag hebben wij speciaal voor jou de mooiste jeans op een rijtje gezet, zodat jij er helemaal volgens de laatste trends bijloopt deze winter. Kijk maar mee!

1. Boyfriend jeans
De boyfriend jeans vinden wij een echte topper. Ga voor een casual look door de broek te combineren met een wit of grijs shirt. Sneakers eronder et voilà! Maak het chic met een paar mooie hakken en een statement ketting en je bent helemaal klaar voor de avond.


ASOS
 €46,67

2. Flared jeans
De flared jeans hebben wij al een tijdje in ons hart gesloten. Wij zijn er dol op! Lekker basic, dus ga helemaal los met opvallende truien, een heftige make-up look of leuke accessoires.


Mango €39,99

3. Cropped flared jeans
Omdat deze broek tot aan je enkel loopt is het mooi om deze broek te combineren met een hak. Hoewel de winters niet Siberisch koud zijn in Nederland, willen we niet dat onze enkels eraf vriezen. Rock deze jeans in combinatie met enkellaarsjes, super cool.


River Island €54,95

4. Mom jeans
Ga terug naar de jaren ’80 met deze mom jeansGa voor een top met streepjes of stipjes, helemaal hip!


Levi’s €99,95

5. Customized jeans
Customized broeken gaan we veel zien deze winter! Dit is wel een echte eyecatcher, niet? Omdat de broek alle aandacht trekt is het slim om de bovenkant basic en rustig te houden. Kies voor een trui of top in één neutrale kleur, zodat jij met deze broek de show steelt.


Lost Ink €54,95

Lees ook:

Bron
Beeld: iStock

Must reads 👀