News

YES! Netflix heeft VANDAAG de beste functie ooit geïntroduceerd

Netflix, wat zouden we zonder moeten? Nu het buiten tegen het vriespunt aan zit - lees: het perfecte excuus om binnen te blijven - zijn de leuke films en series niet aan te slepen. Het maakt niet alleen een avond op de bank compleet, maar een treinreis ook een stuk minder saai. Alsof Netflix nog niet awesome genoeg is, heeft de streamingdienst vandaag een verandering doorgevoerd die je leven zal veranderen. 

YES! Vanaf nu kun je Netflix ook offline kijken. Dat betekent dat je áltijd series en films kunt kijken, ook als je geen WiFi hebt. Een uitkomst, want hiervoor was het alleen mogelijk om Netflix te kijken op plekken waar je een goede internetverbinding hebt. Deze nieuwe functie is het beste ooit, want nu kun je ook in het vliegtuig, de trein, de auto of waar dan ook een serie te kijken! Dat maakte de streamingdienst zojuist bekend via Facebook. 

Netflix voorziet films en afleveringen van een download button. Het enige wat je hoeft te doen is de film of aflevering te downloaden als je goede internetverbinding hebt. Je kunt dan later Netflixen waar je maar wil! De download button is voor abonnees beschikbaar en is helemaal gratis. 

Klein minpuntje: de download button is nog niet voor alle series en films beschikbaar. Orange is the New Black, Narcos en The Crown zijn al wel beschikbaar. De rest is nog even afwachten, maar de verwachting is dat de button in de toekomst voor veel meer films en series beschikbaar is. Ook is de functie alleen beschikbaar voor telefoon en tablets, niet voor je laptop of computer. 

Lees ook:

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved