8x cadeaus om je lover te geven voor Sinterklaas + WIN!

Lifestyle door Melisa

Een cadeau kopen voor iemand is niet het makkelijkste wat er is, al helemaal niet voor je lover. En dat terwijl Sinterklaas in zicht is! Als je vraagt naar wat hij graag zou willen hebben, krijg je een antwoord als: ''Weet ik niet, ik vind alles wel leuk''. Zucht... Wat heb je hier nou aan? Heb je echt geen idee wat je jouw vriendje kan geven? Wij hebben om je te helpen hebben 8 ideetjes om als cadeau te geven voor Sinterklaas op een rij gezet.

Romantisch diner-bon
Een romantisch diner voor jullie samen is natuurlijk het perfecte cadeau voor je lover! Geef hem een bon zodat hij deze later kan 'innen'. Je kan ervoor kiezen om naar een chic restaurant te gaan of je kan natuurlijk ook zelf het lievelingseten van je lover koken bij hem thuis. Steek wat leuke kaarsjes aan en dek de tafel mooi op, om een leuke omgeving te creëren. Hij zal dit zeker weten geweldig vinden. 


Sneakers
Is je lover een sneakerfreak? Hoe leuk om zijn sneakers die hij al lange tijd op zijn wishlist heeft staan cadeau te doen? Handig om eerst van tevoren goed zijn maat te checken. We kunnen met zekerheid zeggen dat hij met zo'n cadeau heel erg blij zal zijn.

Parfum 
Hoe basic dit ook is, een parfum cadeau doen is altijd een goed idee. Misschien niet het meest originele idee, maar zeker iets waar je lover alsnog erg blij mee zal zijn. 

Dagje uit-bon
Plan een leuk dagje voor jullie samen. Dit geef je in de vorm van een leuke kaart of zelfgemaakte bon. Dit cadeau is dus voor een later moment! Je kan ervoor kiezen om een dagje naar de dierentuin te gaan of om gezellig ergens te winkelen in een andere stad, om vervolgens hier te overnachten in een mooi hotel. Wedden dat hij hier erg blij mee is?

♥ Van vroeger
Heeft jouw lief het de hele tijd over dat ene boek van vroeger die hij maar niet kan vinden of die ene cd die helemaal kapot is gedraaid? Speur de (online) winkels af en koop dat ene boek waar hij zulke fijne herinneringen aan heeft of een nieuw exemplaar van de cd die hij altijd zo graag luisterde. Het cadeau zal hem zeker aan het lachen maken en jij scoort gelijk punten. Omdat je het zo goed hebt onthouden.


Persoonlijke Jar 
Koop een Jar (onder andere te koop bij de Blokker) en vul deze met lieve briefjes. Iedere dag mag hij één briefje uit de Jar halen. Je kunt dit voor een heel jaar doen, maar een maandje is natuurlijk ook al goed. Een liever cadeau kan hij niet wensen!

♥ Kussen met een foto van jullie samen
In plaats van een canvas kun je er ook nog voor kiezen om een kussen met een foto van jullie af te laten drukken. Op deze manier kan je lover altijd wakker worden met zijn lievelingsfoto van jullie samen.

Canvas met een foto van jullie samen
Een erg leuk en persoonlijk cadeautje om je lover te geven, is een foto van jullie samen op canvas. Je kan een foto op canvas gemakkelijk laten drukken en printen bij Reclameland. Het enige wat je hoeft te doen is een ontwerp of foto aanleveren en de rest wordt door hen geregeld!

Goed nieuws: Girlscene mag 10 canvassen weggeven! Wil jij er eentje winnen om je lover mee te verrassen? Dit moet je ervoor doen: 
♥ Beantwoord de vraag (NIET in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder "win"). Laat daar ook je adresgegevens + je e-mailadres achter!
♥ Abonneer op Girlscene's YouTube-kanaal.

Waarom verdient jouw lover deze canvas? (naam + adres)

Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Lees ook:

Beeld: iStock
*Dit artikel is geschreven in samenwerking met Reclameland