News

Kylie Jenner maakt de grootste fout met haar make-uplijn

Kylie Jenners make-up is wereldwijd een groot succes. Het begon bij lip kit, maar inmiddels vliegen ook Kyliners en Kyshadow palettes als warme broodjes over de toonbank. Alle producten zijn meestal binnen een paar minuten uitverkocht! De realityster bouwt een groot beautymerk op, maar maakt hierbij wel een cruciale fout… 

Als je in het bezit bent van een Kylie Cosmetics product dan mag je in je handen knijpen. Het is niet makkelijk om deze producten te bemachtigen! Kylie is een ware beautyqueen met steeds meer producten in haar lijn. Ook de verpakking ziet er piekfijn uit. En juist daar is de superster de mist in gegaan. 

Kylie heeft namelijk afgekeken bij anderen. Visagist Vlada Haggerty claimt dat de ster haar ideeën heeft gekopieerd en vervolgens gebruikt voor haar eigen make-uplijn. Het begon met de bekende druipende lip die Kylie gebruikt voor al haar lip kits. Daar kwam Vlada twee jaar geleden al mee (zie afbeelding hieronder). De visagist vond dit opvallend, maar had geen rechten op de druipende lip.

Maar het ging Vlada een stap te ver toen Kylie drie dagen geleden een campagnebeeld plaatste. Het campagnebeeld lijkt bizar veel op een foto die Vlada een paar maanden terug heeft geplaatst. “Really @kyliecosmetics? Hebben jullie nog niet genoeg ‘inspiratie’ van mij gekregen? Links is het werk dat @juliakuzmenk, @brittrafuson en ik een paar maanden geleden maakten en rechts is de nieuwe campagne van @kyliecosmetics”, schrijft een boze Vlada op Instagram. Eh Kylie, volgende keer toch maar ergens anders je inspiratie vandaan halen? 

Lees ook: 

Beeld: Instagram