News

Wat Justin Bieber een opdringerige fan flikt is niet oke

10

Het is geen geheim dat Justin Bieber weleens moeite heeft met zijn bekendheid. De zanger wil liever niet met fans op de foto, heeft al meerdere akkefietjes gehad met paparazzi en stoort zich aan het krijsende publiek tijdens concerten. In Barcelona had de superster ook te maken met een opdringerige fan en helaas liep ook deze situatie totaal uit de hand. Justin kon zich niet inhouden... 

Justin heeft fans van over de hele wereld die aan zijn voeten liggen. Iets waar de zanger niet altijd goed mee om kan gaan. De zanger trad gisteravond op in Barcelona en natuurlijk wachtten fans hem al op. Alles om een glimp van Justin op te vangen! Fans ontdekten waar de superster verbleef voor zijn optreden en werden helemaal gek toen ze hem in een auto spotten. En toen ging het mis.

De 22-jarige zanger was onderweg naar concertzaal Palau Sant Jordi, waar hij die avond optrad. Een opdringerige fan werd zó enthousiast toen hij zijn idool zag dat hij er alles aan deed om Justin te kunnen aanraken. Justin zat in een auto en het raam stond open. De opdringerige fan rende de auto achterna en wilde hem door het autoraam aanraken. 

Justin haalde flink uit en sloeg de jongen in zijn gezicht. De klap was behoorlijk hard, de jongen hield er met zijn actie een bloedende mond op na. Het incident is gefilmd en TMZ plaatste de eerste beelden. De opdringerige fan ging natuurlijk te ver, maar Justin had ook niet zo hard hoeven slaan. Eén ding is zeker: de zanger heeft een fan minder ;-). 

Lees ook: 

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

10 reacties

 • 2 jaar geleden Tamarputtman_

  Haha :')

 • 2 jaar geleden winchester

  Ben totaal geen fan van Justin, maar dit keer had ik precies hetzelfde als hem gedaan. Ik geef 'm groot gelijk.

 • 2 jaar geleden monicaa

  Eigen schuld lol

 • 2 jaar geleden Nouhou Magtniet

  Het was geen fan

 • 2 jaar geleden Nouhou Magtniet

 • 2 jaar geleden Bella

  Zelfs al ben je geen fan, blijf gewoon uit iemands persoonlijke space

 • 2 jaar geleden Rebekah

  En terecht. Ik had hem ook een klap gegeven. Heb een beetje respect voor je idool zeg..

 • 2 jaar geleden mona.

  Vind het best een logische reactie hoor, niemand wil toch zomaar worden aangeraakt.

 • 2 jaar geleden pauline

  niet zo hard mogen slaan moet maar weten

 • 2 jaar geleden Sanne

  Zou precies hetzelfde hebben gedaan. Als je echt een fan bent dan heb je respect voor iemand, en ga je niet mee rennen en je arm door een raam heen steken om iemand aan te raken.

 1. 1