Slippers gaan viral omdat niemand weet of ze nu wit of blauw zijn

News door Renee

Een jaar nadat het internet losging op een jurkje dat blauw en zwart was of ehh... nee, toch wit-goud, is er wéér een dilemma: er is een paar Havaianas slippers opgedoken en mensen komen er maar niet uit welke kleur het nu is. Is het dan toch wit met goud? Blauw en zwart? #TheDress is back. En hoe! De vraag is of jij wél kunt zien wat de kleur is.

In eerste instantie lijkt er niets aan de hand te zijn. Hé, je spot een paar Havaianas op het internet en de kleur is wit met goud. Het is geen bijzonder prachtige foto, totdat iemand anders zegt dat de slippers helemaal niet wit zijn, maar juist blauw met zwart. Huh? Ja, daar gaan we weer: na de jurk en het adidas vest heeft het internet heeft weer een item gevonden om los op te gaan.

Je hebt misschien nooit gedacht dat er zo'n discussie kan losbarsten om een paar slippers, maar dat is vast niet iets waar Havaianas nu mee zit. Zij worden nu op Twitter (en daarbuiten) door zoveel mensen besproken, want WAT is nu eigenlijk de kleur van dit paar? Daar hebben we nog geen antwoord op en tot die tijd mag je dat voor jezelf bepalen. Welke kleur zie jij?

Lees ook: