Food

5 onbekende toetjes van fastfoodketens die je echt moet kennen

Soms is fastfood gewoon even nodig. Of het nu is omdat je haast hebt of omdat je zin hebt in makkelijk eten na een vervelende dag. Maar de frietjes, hamburgers en nuggets mogen allemaal wel heel lekker zijn... het toetje blijft toch het beste! Daarom heeft Girlscene een aantal lekkere toetjes en zoetigheden van fastfoodketens op een rij gezet. 

De mogelijkheden en keuzes zijn eindeloos bij de bekende fastfoodrestaurants die we elke dag tegenkomen. Daarom heeft Girlscene van alle fastfoosketens de vijf lekkerste toetjes uitgezocht. 

Milkshake Oreo
Als er iets een perfecte combinatie vormt, dan is het de milkshake en het geweldige Oreo koekje wel! KFC introduceerde deze heerlijke smaak in hun drinkbare Krushems. Burger King volgde al snel met een eigen versie in de vorm van een extra grote milkshake. 


Hot brownie en hot blondie
De hot brownie en hot blondie van Burger King zijn smeuïge warme cakejes in de smaken melkchocolade en witte chocolade. En het beste is dat je er altijd slagroomijs op krijgt. 


Hot lava cake 
De hot lava cake van Domino's en New York Pizza bestaat al heel lang en blijft een favoriet bij beide ketens. Het perfecte toetje na een heerlijke pizza. 


Cinnastix en cinnamon bread
We blijven bij de pizzeria's. Dit keer zijn de kaneelbroodjes aan de beurt. Bij zowel Domino's als New York Pizza krijg je lekkere zoete vanilla icing erbij. 


Kreamball
De kreamball van KFC is eigenlijk een koekje en slagroomtaartje in één. Alleen dan nog beter, want hij is in drie verschillende smaken te krijgen: karamel, chocolade en fudge. 

Lees ook:

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved