News

Gossip Girl(scene) week 46

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: deze celebrity heeft haar Instagram verwijderd, deze celebrity heeft haar relatie Instagram-official gemaakt, Ryan Reynolds vertelt wanneer hij wist dat Blake Lively ‘the one’ is en Gigi Hadid heeft een geheime zangcarrière? 

View post on Twitter

Na Justin Bieber is een andere celebrity helemaal klaar met Instagram. Kendall Jenner heeft geheel onverwacht haar Instagramaccount verwijderd. No big deal, dacht Kendall. Pas in de talkshow bij Ellen DeGeneres werd het haar duidelijk hoeveel mensen met vraagtekens zaten. Waarom heeft Kendall haar Instagram verwijderd? “Ik vind het zo gek dat dit nieuws is geworden”, zei Kendall bij Ellen. “Ik had niet verwacht dat er een haan naar zou kraaien”. Het topmodel verklaart dat ze een kleine break wilde. “Ik zat er altijd op. Ik stond op en het was het eerste waar ik naar keek. Ik ging naar bed en het was het laatste wat ik zag. Ik werd er een beetje te afhankelijk van.” 

Hands up als je ook vindt dat Ryan Reynolds en Blake Lively het meest perfecte Hollywoodkoppel zijn! In een interview met GQ werd hem gevraagd wanneer hij wist dat Blake ‘the one’ is. “Waarschijnlijk na de seks”, antwoordde hij met een flinke dosis sarcasme. “Nee, we waren in een klein restaurantje in Tribeca dat tot heel laat open is. Er werd een liedje afgespeeld en ik vroeg haar of ze met mij wilde dansen”, herrinert hij zich. “Er was niemand, het restaurant was leeg. Het was zo’n moment dat ik halverwege dacht, ‘Oh, ik denk dat ik een grens over ben gegaan’. En toen heb ik haar naar huis gewandeld. Enne, you know, ik wil niet vertellen wat daarna is gebeurd”. Aw, net een film!

Watch on YouTube

Volleyballen, paardrijden, ontwerpen… Gigi Hadid heeft de nodige dingen geprobeerd in haar leven. Tot nu toe is ze het meest succesvol als model, maar wist je dat ze ook een zangcarrière heeft? Het topmodel onthult op Twitter dat ze ook achtergrondzangeres is geweest. Ze staat op het kerstalbum van niemand minder dan Josh Groban! Het album stamt uit 2007 en werd geproduceerd door haar toenmalige stiefvader David Foster – wat verklaart waarom Gigi een zangcarrière is gestart. Je kunt haar hierboven horen, vooral rond 1:13. Misschien een duetje met Kylie Jenner in de toekomst?  

It’s Instagram official! Demi Lovato heeft na Wilmer Valderrama de liefde weer gevonden. Het komt niet als een volledige verrassing, de media hadden al langer door dat de superster het wel heel gezellig had met een MMA-vechter, Luke Rockhold. Sinds deze week draait ze er niet langer meer omheen. Ze plaatste een foto mét haar nieuwe liefde. Luke deed hetzelfde. Awwww, love is in the air!

Watch on YouTube

Taylor Swift heeft aardig wat Hollywoodsterren gestrikt en er was deze week even sprake dat er nog een celebrity aan haar lijstje kon worden toegevoegd. Het gerucht ging dat Taylor een paar jaar geleden heeft gedatet met acteur Eddie Redmayne. Het zou gaan om een romance in 2012, toen hij in Les Miserables speelde. Eddie greep een interview met Watch What Happens Live aan om deze roddel voor eens en voor altijd uit de wereld te helpen. “Er is niets van waar. Ik ben nooit met Taylor Swift op date geweest. Ze was fanastisch in de auditie. We hebben samen gezongen, dat was een groot moment voor mij. Maar nee, we hebben nooit gedatet”, verklaart de acteur. Zo, weten we dat ook weer! 

Until next week,
XOXO Girlscene

Bronbron, bron, bron

Lees ook: 

Beeld: Getty Images