Food

Aha: daarom smaakt Coca-Cola van McDonald's zo lekker

Een Big Mac, McWrap of toch een McKroket? Het is altijd moeilijk kiezen bij McDonald's. Maar over het drinken twijfel je niet. Als je naar de fastfoodketen gaat dan moét je er gewoon een beker Coca-Cola bij. Maar waarom smaakt de frisdrank eigenlijk zo goed bij McDonald's? Daar hebben wij een antwoord op gevonden.

Ben jij ook zo dol op cola van McDonald's? Je bent niet de enige. Er is namelijk een reden waarom de frisdrank daar zo goed smaakt. En nee, het heeft niets te maken met meer suiker of andere ingrediënten. McDonald's onthult het geheim.

"Er zijn veel redenen waarom Coca-Cola zo goed smaakt bij McDonald's. We volgen de richtlijnen van Coca-Cola om ervoor te zorgen dat de frisdrank hetzelfde smaakt als dat je het uit een flesje zou drinken."

De drank die je drinkt is dus precies hetzelfde, maar er is één geheim waardoor Coca-Cola extra lekker smaakt bij McDonald's: het rietje! De fastfoodketen gebruikt namelijk een speciaal rietje. "Het is een tikkeltje groter dan een normaal rietje, zodat de cola al jouw smaakpapillen bereikt". Aha, dus dat is het!

Lees ook: 

Bron

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved