Food

Hoera: McDonald's zet je favoriete snack terug op het menu

Er zijn een paar dingen die niet snel van het McDonald's menu verdwijnen. Neem bijvoorbeeld een Big Mac, of de nuggets. Deze klassiekers are here to stay, maar verder verandert er vaak het een en ander. Zo kan het ineens voorkomen dat je favoriete McFlurry of McWrap nergens te bekennen is. Maar de volgende snack komt in ieder geval terug!

*Dramatisch muziekje* Het was een schok voor velen toen ze na hun McDonald's maaltje nog hun favoriete McFlurry met stroopwafel wilden bestellen, toen bleek dat deze uit het assortiment was. *Dramamodus uit* Jep, veel Nederlanders zijn er niet blij mee dat ze hun geliefde McFlurry Stroopwafel niet meer konden bestellen, maar McDonald's maakt er nu eenmaal geen geheim van dat ze houden voor afwisseling.

Zo konden we de afgelopen tijd bijvoorbeeld genieten van de McFlurry die je zelf kan samenstellen - daar valt ook iets voor te zeggen - maar blijkbaar zijn alle stroopwafel-gebeden nu verhoord. De keten heeft namelijk bekend gemaakt dat deze geliefde McFlurry weer terug is! Sterker nog, het zou alweer verkrijgbaar moeten zijn. Woehoe!

De McFlurry staat in ieder geval weer op de site. Of in ieder geval, we gaan ervan uit dat het ijsje even een tijdje offline is gehaald. Er lijkt verder niets veranderd te zijn: het is nog steeds softijs met karamelsaus en stukjes stroopwafel. Jum. Tijd om weer een bezoekje te brengen?

Lees ook:

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved