Winnen

Win: de complete Real Techniques Bold Metals collectie

[AFGELOPEN] Woooooooehoe, over fijne winacties gesproken! Girlscene heeft iets leuks voor je geregeld in samenwerking met Real Techniques. Wij mogen we de complete Bold Metals collectie weggeven aan one lucky lady. Precies op tijd voor de kerstdagen! Met deze kwasten creëer jij sowieso een kerstlook waarmee jij de show steelt. Lees snel verder om erachter te komen hoe je kans maakt.

Fun fact: voordat Real Techniques überhaupt in Nederland verkrijgbaar was reisde Girlscene's Renée al af naar Londen om daar steeds een nieuw setje kwasten te halen. Wat begon voor haar met de Core Collection werd uitgebreid met een stippling brush en toen kwam ineens de Bold Metals collectie uit die oogverblindend mooi is. Je begrijpt het al: we zijn fan en die collectie kwam meteen op onze wishlist.


Maar nog fijner: de Bold Metals collectie is nog mooier dan de reguliere collectie van Real Techniques (niet dat dit kan, gezien de reguliere collectie al to die for is)! Niet alleen is het uiterlijk to die for - deze kwasten wíl je op je kaptafel -, zijn de kwasten van heel goede kwaliteit net als de andere Real Techniques kwasten. En mocht je nog niet de kans hebben gehad om de collectie met eigen ogen te bekijken én aan te schaffen, dan komt deze winactie precies op het juiste moment. De set is ook erg leuk om te geven tijdens de feestdagen!


Wat moet je doen om kans te maken op de Real Techniques Bold Metals collectie?

♥ Volg Girlscene op Youtube.
♥ Volg Real Techniques op Facebook en Instagram.
♥ Post de beautylook die je met kerst draagt op Instagram met #RealTechniquesxGirlscene om mee te doen. Mocht je al Real Techniques kwasten hebben, laat ze dan zeker zien :-). Handig: tag @girlscene.nl en @realtechniquesnl zodat we je foto niet kunnen missen.

Succes!

LOVE dit artikel
7 meiden hebben deze blog geloved