Series & Films

Waaaah: deze hottie van The Vampire Diaries wordt gelinkt aan 50 Shades of Grey

Met de komst van de tweede 50 Shades of Grey-film op de agenda kunnen we niet wachten om hottie Jamie Dornan en zijn Anastasia (gespeeld door Dakota Johnson) weer in actie te zien. Maar wacht eens even... Er gaan inmiddels geruchten dat dit misschien wel de laatste film van Jamie als Christian Grey is. HUH?! Het feit dat hij erover praat bij de talkshow van Jimmy Kimmel maakt het er niet beter op. Lees snel verder om erachter te komen wat The Vampire Diaries hottie Ian Somerhalder hiermee te maken heeft.

Want wait what?! Kijk, de geruchten gaan langer dat Jamie Dornan en 50 Shades of Grey geen match made in heaven is. Het helpt ook niet mee dat zijn vrouw naar verluidt niet heel blij is met zijn rol en liever zou zien dat hij ermee kapt. Als we de roddels mogen geloven wordt Jamie dus niet meer gecast als dé Christian Grey, maar wie zou hem dan opvolgen? Talkshowhost Jimmy Kimmel weet het: TVD-knapperd Ian Somerhalder.

In gesprek met Jimmy doet Jamie in ieder geval alsof zijn neus bloedt en dat hij écht nog niet van plan is om 50 Shades of Grey op te geven. Het is niet duidelijk of hij een deal heeft getekend om de rol van Christian Grey te vertolken in alle delen van de reeks, maar met de woorden 'that's an expensive mistake' laat hij weten dat het er misschien niet inzit dat Ian de taak van 'Dom' overneemt. Op de vraag of Ian hem vervangt antwoordt hij diplomatiek: "Nee, ik weet het niet. Maar ik wens hem veel succes, hij zou fantastisch zijn!" 

Het is dus duidelijk dat Jamie niets wil loslaten over de toekomst van 50 Shades of Grey. De derde film van de reeks komt vermoedelijk pas in 2018, dus er is nog veel tijd voor verandering... Daarnaast helpt het ook niet echt mee dat Jamie niet gewoon 'nee' antwoordde toen Jimmy hem vroeg of Ian hem gaat vervangen. Daarmee lijkt hij niet écht zeker van zijn zaak te zijn. Hmm, to be continued dus.

Lees ook:

Bron
Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved