Food

Het is hier: een unicorn ontbijtje

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag wordt ook wel gezegd. En vanaf nu ook de állerleukste, want er bestaat nu een unicorn ontbijtje! Voor op brood, om precies te zijn. In dit artikel lees je hoe je dit feestelijke maaltje bereidt. Snoozen is niet meer nodig, voor dit ontbijt kom je met alle liefde je bed uit!

Zelfs een ochtendhater wordt vrolijk van dit ontbijt! Dat kan ook niet anders met al die leuke kleurtjes. En hé, die eeuwige pindakaas en kipfilet op brood hebben we nu ook wel gehad. Het unicorn ontbijt komt dan ook als geroepen!

We hebben de unicorn toast te danken aan foodstylist (wat een baan!) Adeline Waugh. Zij creëerde als eerste het kleurrijke beleg. Nu ben je natuurlijk benieuwd waar het naar smaakt... "Het ziet er mooi uit, maar het smaakt gewoon naar cream cheese", vertelt Adeline. Als je van cream cheese houdt dan heb jij jouw nieuwe broodbeleg gevonden! 

Het beste van alles? Je kunt het heel makkelijk zelf maken. Het is een kwestie van cream cheese mengen met natuurlijke kleurstoffen zoals bietensap, wortelsap, blauwe bessensap, granaatappelsap, kurkumapoeder en spinaziesap. Wel iets meer werk, maar dan heb je ook wat. Tip: maak de gekleurde cream cheese een keer als je tijd hebt en bewaar de rest voor de rest van de week. 

Zoals je ziet kun je alle kanten op met het unicorn ontbijt: 

Lees ook:

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved