News

Shay Mitchell schrijft hartverscheurende afscheidsbrief aan Pretty Little Liars

We moeten afscheid nemen van Pretty Little Liars. Voor ons duurt het nog even (gelukkig!), maar voor de Liars zelf is het al zover. De actrices hebben hun laatste scènes gespeeld en hun kleedkamer uitgeruimd. Ze hebben vaarwel gezegd en dat vinden ze misschien nog wel moeilijker dan wij! Shay Mitchell schreef een hartverscheurende brief aan de serie. Ze houdt het niet droog - en jij al helemaal niet! 

De Liars hebben grote moeite om afscheid te nemen van de serie waar zij lang met heel veel plezier hebben gewerkt. De meiden hebben een gemeenschappelijke ring én tattoo die hen altijd aan de PLL-tijd herinnert. Dat zegt genoeg!

Shay Mitchell (Emily) heeft prachtige en emotionele brief geschreven ter ere van Pretty Little Liars. De actrice heeft proberen te beschrijven wat ze nu voelt en heeft gevoeld in de afgelopen jaren. De actrice begint zichtbaar aangeslagen met het voorlezen van haar brief. Shay heeft de grootste moeite om het droog te houden, en dat lukt ook niet. 

"Ik wilde dit moment met jullie delen, omdat jullie mij hebben geholpen met waar ik nu ben", verklaart Shay op YouTube. "Let niet op mijn gehuil, maar dit was een super emotioneel moment voor mij". Het is een prachtige video van 8 minuten geworden... probeer maar eens om het droog te houden!

Lees ook:

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved