Health

Door deze YouTube-kanalen blijf jij deze winter in shape

Ben jij ook steeds minder in de sportschool te vinden om dat je gewoon écht geen zin hebt om met dit gure weer nog op de fiets te stappen? Je bent niet de enige... Maar waarom door de regen fietsen als je ook gewoon thuis je workout kan doen? Scheelt je ook nog eens heel wat geld!

POPSUGAR Fitness
Dit YouTube-kanaal heeft super veel fitnessvideo's. Victoria's Secret workouts, yoga, planking, cardio en dansen: dit kanaal heeft voor iedereen een geschikte workout. Bonus: ze plaatsen tussendoor ook nog een healthy recepten. Yummie.

Blogilates
Fitness guru Cassey Ho startte het kanaal Blogilates. Volg hier pilateslessen van een pro met een lekker top 40 deuntje op de achtergrond.
 
XHIT Daily
XHIT Daily is een super populair YouTube-kanaal. Ze hebben inmiddels al meer dan 600 video's geplaatst waar meer dan drie miljoen mensen naar kijken. Wow! Ben jij benieuwd naar de workout van Victoria's Secret modellen? Kijk dan vooral de video hieronder.

Fitness Blender
Dit YouTube-kanaal is opgericht door een stel, namelijk Daniel & Kelli. Fitness Blender plaatst elke week nieuwe video's met trainingen, maar ook over voeding en gezondheid.

BeFiT
BeFiT maakt gratis workouts op YouTube in samenwerking met echte fitness trainers. Je krijgt dus les van een pro via je beeldscherm, helemaal voor niks! Hoe leuk is deze trampoline workout?

Yoga With Adriene
Houd jij meer van Yoga? Dan zit je bij het kanaal van Adriene helemaal op je plek. Ze geeft yogales voor ieder niveau. Het fijne is dat zij korte én wat langere video's maakt, zodat het altijd in je schema past.

The Fitness Marshall
Kan jij een beetje dansen of ben jij eerder een stijve hark? Het maakt allemaal niks uit, want je staat toch lekker in de woonkamer ;-)! Als jij dansen leuk vindt moet je dit kanaal zeker even checken, want het is ook nog eens super hilarisch!

Lees ook:

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved